Haberler
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şahinbey Millet Camii'nin açılışını gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen ve Türkiye'nin en büyük ikinci camisi olan Şahinbey Milet Camii ve Külliyesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (73)

Medeni Bingöl:

Tam gaz cami inşaasina devam hiç ara vermeyin Zaten cami kıtlığı var Refah düzeyimiz yükselir

665
160
yanıtYanıtla
Ancinsan Toranaga:

Medeni hal zoruna giden ne ki

yanıt55
yanıt165
Ergun Sen:

Anıtkabir adi üstünde anıt Cami ile bir bağlantı kuramadım Bos camide sinler şeytanlar mi ibadet edecek ..anıtkabirin önemini anlayacak zekada değilsin herhalde

yanıt358
yanıt152
Ufuk Gökceoglu:

Beğenemedinmi, müslüman ülkedesin unutma. Hayırlı olsun camimiz, emeği geçen herkesten Allah razı olsun...

yanıt65
yanıt89
Osman Tokgonul:

En büyük ikinci , peki küçükleri neden söylemiyorsanız ? Türkiye deki cami sayısı = 88, 817 . Türkiye deki okul sayısı =74, 514 . Hadi buyrun ... Cami yapılınca ahiretimiz garanti altına mı alınıyor acaba ?

392
69
yanıtYanıtla
Ufuk Gökceoglu:

Senin deden Osmanda cami yaptı gundi sen niye karşı geliyon, hayırlı olsun, devamı gelecek inşaallah.

yanıt47
yanıt179
Mevlüt:

Anlayana camide bir okuldur

yanıt56
yanıt140
Sultan oğan:

belki görürde girip ibadet eder de affolursunuz diye...bir düşünün bence..

yanıt31
yanıt62
erman genç :

Diskomu Gazinomu yapılsın osman bey,! Hangi dine mensupsan onun ibadethanesi açılır ülkeye kazandırılır, Sen çevreni çocuklarını nerde görmek istersin

yanıt16
yanıt49
Yasar Dogan:

Yazıkki Osman beyi anlıyamamışsınız. 88.817 Camiler de enfazla saf sayısı 4 dür . 74.514 okulda sıniflardaki öğrenci sayısı 35 40 dır . Kimsenin Camilere karşı olduğu yok ama keşke 88.817 okul olsaydıda sınıftaki öğrencılerin sayısı 20-25 lere düşseydide daha kaliteli Eğitim alsaydılar

yanıt22
yanıt5
golebicemarti golebicemarti:

Hayırlı olsun ama Camiilerimizde çok fazla avize kullanılıyor en azından %50 tasarrufa gidilmeli. Yine artık ülkemizde yeterince Camii yapıldığını düşünüyorum, artık önceliğin Öğretmen ve Okul yapımına verilmesi gerekir. Birde Camiilerde toplanan yardımların %50'si Okullara verilmeli diye düşünüyorum. Saygılarımla.

375
57
yanıtYanıtla
Alkurt:

CAMI CAMI CAMI, DEVLET HASTAHANELERININ ICI ICLER ACISI, DOKTOR YOK OLANIDA ÜLKEDEN DÖVEREK ÖLDÜREREK UZAKLASTIRDILAR, HASTALARA BAKACAK DOKTOR ÖZEL HASTAHANEL9ERDE VAR ONADA PARA YETMIYOR.INSANLAR SAGLIKLI OLABILSIN KI CAMIYE GIDEBILSINLER..HEM BIZE GÖSTERISLI CAMI DINIMIZCE HARAM..

309
53
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Alkurt helal olsun cok haklisin ayni düsüncedeyim

yanıt94
yanıt27
Ufuk Gökceoglu:

zavallı

yanıt3
yanıt18
Bidüşün:

Allah nankörlük edenleri söylediklerini yaşar hale getirsin

yanıt2
yanıt24
Mevlüt:

Alkurt da cevabımdır. Sen sağlık konusunda geçmişi ve bugünü bilmeyen bir gördüğü şeyin ne olduğunu 4 saniyede idrar eden bir canlısın. Büyüklerine bi sor bakalım akp öncesi sağlık sistemi nasıldı

yanıt3
yanıt12
Alkurt:

Dr.Kimbel, tsk.ederim...Ben BIR bilim insaniyim/adamiyim dogrulari yazmak zorundayim. COK SÜKÜR Müslümanim ama asiri derecede büyük şaşali Camilerin yapilmasina karsiyim. Cünkü israf..Üstelikde birbirine COK yakin camilerin ayni saate ezan okumalari facia, sesler birbirine giriyor ve hic bir sey anlasilmiyor . Ezanin ruhuna ters..böyle düsünüyorum diye sen müslüman degilsin diyecekler, umrundet DEGIL...EYYY Ahali Kurani kendi ANA dilinizde anlayarak okuyun, ögrenin ögretin.

yanıt2
yanıt2
Cengiz Özen:

Doktor yok ama cenazemizi tıkayacak imam var. Olumlu taraftan bakalım.

yanıt1
yanıt3
Dr.Kimbel:

Hayirli olsun da peki kim gidecek camiye

259
59
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Cuma hariç sadece 3, bilemedin 5 kişi. Hem de 17 BİN kişilik camiye. Harcanan ve sonrasında harcanan milyonlar israf değil mi? Hani israf haramdı! Ama boşuna dememişler balık baştan kokar diye.

yanıt106
yanıt18
Fatih Öztürk:

Sen gel ne olursan ol gene gel

yanıt5
yanıt18
Ancinsan Toranaga:

Allah c.c. emeği geçenlerden razı olsun maşallah

19
71
yanıtYanıtla
Turan Şahin:

bu ekonomide,deprem evleri,hastane, fabrika gibi,hatta emekli maaşları öncelik taşımaz,çünkü namaz sadece camide kılınır,zorunlulukdur,

59
10
yanıtYanıtla
Fatih Öztürk:

Sen evinde kılyorsan Allah kabul etsin kalmıyorsan Hidayet versin seni de bekleriz camilere

yanıt10
yanıt32
Dürüstçe:

Elhamdulillah… camiler kütüphaneler okullar hastaneler… bunlara yapılan masraf israf değildir. Kaç kişi gidiyor diye bakılmaz. Hastaneler hariç hepsi dolar inşallah

17
46
yanıtYanıtla
yusuf erdin:

cahil sağlık olmasa namazda kılamazsın yobaz

yanıt5
yanıt0
Malatyalı:

Bu paralara yazık be kardeşim. Namazda kaç kişi oluyorlar. Namazlar evdede istede kalınabilir. Bunun yerlerine özellikle bayanların çalışacağı atölyeler ve fabrikalar olsa daha iyi olmazmi. Hem huzur ,hem sağlık,hemde maddi kazancı olabilir.

54
9
yanıtYanıtla
Fatih Öztürk:

Buralar hem namaz hem toplanma yerleri depremde camilerde sabahladı millet

yanıt3
yanıt7
Bozkurt:

Hemşerim sana köle lazım değimi

yanıt5
yanıt18
Kara_kalem:

ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ KÖPRÜLER OTOYOLLARI VE HAVALİMANLARI GİBİ ( CEMAAT )YOLCU GARANTİLİ DEĞİL YOKSA NASIL DOLDURCAKTIK 17-20-30 BİN KİŞİYİ SONRA ÖDE DOLARLARI YILLARCA . MAHALLE CAMİSİNDE SABAH 5 KİŞİ ÖĞLE İKİNDİ 10-20 AKŞAM AYNI BU GÜN BİR ÜLKEDE EĞİTİM BİTERSE Kİ BİTTİ ÜLKE GİDER DEVLET BİTER BAYRAK GİDER … NE KADAR MALİYETİ VAR. BU ÜLKEYE EĞİTİM GEREK OKUL GEREK BU ÜLKEYE GELECEĞİ İÇİN BİLGİ GEREK . ÜLKE 23 YILDA DERGAHLAR TARİKATLAR ŞIHLAR ŞEHLER ÇOĞALDI EĞİTİM BİTTİ..

46
12
yanıtYanıtla
Tunc:

türkiyenin en büyük camisi imiş.toplasan 20 camaat gitmez.türkiyede cürümeye bırkalan o kadar devlet okulları varki.birazda o okulları görün.birzda okul yapın.öğrenciler sınıfta kırk kişilik sınıflarda eğitim görüyor.yazık cok yazık.

46
7
yanıtYanıtla
Fatih Öztürk:

Sende en yakın camide kıl namazını,yalnız bırakma camileri

yanıt9
yanıt35
Turan Şahin:

Cami Allah ın evi diyorlar,neden kulu inşa ediyor,doğrusu ibadet yeridir,

34
18
yanıtYanıtla
gngr xxx:

Ha bire cami açın bakalım ya bu camilerin toplum ahlakına neden bi yararı yok zannediliyoki çok cami yapınca bu bi marifet marifet halkının refahını yükseltmektir refahı olmiyan toplumların ahlaki çökuşunu yüzlerce cami de açsanız önleyemezsiniz

49
3
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

Zubukzade filmini hatırladım.

38
11
yanıtYanıtla
Mustafa taş:

Reis senden daha buyuk ve daha çok cami istiyoruz..seni seviyoruz reis

17
29
yanıtYanıtla
Ghost BLue:

Adam ironi yapmış beğenmemişler :D

yanıt0
yanıt0
Onder Yildiz:

Zubukzade filmini kimler izledi?

41
3
yanıtYanıtla
Mustafa taş:

Dünyanin en buyuk camisini istiyoruz..itibardan tasarruf olmaz..

30
12
yanıtYanıtla
Fatih Öztürk:

Bir gün mutlaka,canlı gelmezseniz tabutla, sizlere Hidayet diliyorum

7
32
yanıtYanıtla
MELTEM ÇAĞLAYAN:

17 bin kisilik cami yaptık diye övünmek yerine deprem için hazırlık yapın hala boş isler

35
3
yanıtYanıtla
Alper:

Cami yapmak kolay asıl mesele yılda bir iki özel gün dışında 17000 kişilik cemaat toplamakta... O özel günlerde bile toplanacağını sanmıyorum

27
3
yanıtYanıtla
kzy dmn:

yazık ne diyeyim başka...Millet aç açıkta iken 2. en buyuk cami yaptırmak nedir arkadaş hiç mi vicdanınız kalmadı hiç..

23
3
yanıtYanıtla
Kaan Aslan:

Hala Cami açıyo hiç utanmıyo . İnsanlar birbirini öldürüyo arkasında koruma ordusuyla geziyo memleketin camiye ihtiyacı varmış gibi para savuruyo. Tam peygamberin bahsettiği zaman. Memlekette adalet yok ama vicdanları temizleyecek cami çok ama giden yok...

20
2
yanıtYanıtla
Sultan oğan:

Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. REİS e yakışır böyle güzel eserlerin açılışını yapmak..Başkaları gibi İstanbulun göbeğine MAKARYOS heykeli dikmesinler de..

2
14
yanıtYanıtla
Erkan Can :

istanbul çamlıca camiine gittim çok büyük devasa gerçekten,3 katlı otoparkı fln var. Ocak ayıydı,cami buz gibi ve karanlıktı.. bir sürü görevli vardı heryerde, bir tanesine ''Bursa'dan bu cami için geldim ışıkları açar mısınız dedim israf olduğu için ışık ve ısıtma kullanmıyoruz dedi. içeride vakit namazı kılan 50 kişi var,israf olmasın diye biraz küçük yapsaydınız keşke dedim.. benim dinim israf ve gösteriş dini değil.

16
0
yanıtYanıtla
Ilyas Çiftsuren:

bugün asrın felaketinin yıl dönümü ama hala biz cami açılışı yapıyoruz. bu kadar insan kaybettik bu kadar insan açıkta kaldı. evsiz yurtsuz kaldı biz şatafatlı camiler yapmaktan geri durmuyoruz. söylenecek laf yok.

14
1
yanıtYanıtla
Hsn:

Kuduruklar çıkmış salyalarını akıtıyor yine camilere

4
11
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

Cami açacaklarına fabrika açsınlar gabarda olmayan petrolü çıkarsınlar.

12
1
yanıtYanıtla
Erkan Can :

Enes bin Malik r.a şöyle dedi : “ Rasulullah s.a.v şöyle buyurdu : İnsanların cami inşa ederek övünmeleri kıyamet alametlerindendir. ”

12
1
yanıtYanıtla
senar:

önce ülkede namaz kılanların sayısını artırmak lazım. cami boş olduktan sonra isterse dünyanın en büyük camisi olsun taş yapıdan başka anlam ifade etmez. Caminin büyüklüğü, şatafatı değil içinde ibadet edenlerin çokluğu önemli. "israf çok yola devam"

8
4
yanıtYanıtla
Hasan Kara:

Cami yapimindan cok var olan camileri nasil doldururuz bunun uzerine kafa yorulmali,bizim camide vakit namaza 3 kisi anca gidiyor.birseyin yapimina ihtiyac olmasi icin once talep olmasi ve talebin yetersiz kalmasi gerekir.okullara bakin onlar da ayni cok ama kalite ?bunun yerine hic yapilmasa ekonomi icin harcansa iyi degil mi ?

11
1
yanıtYanıtla
zebil animation:

tokiler konutlar yapın bırakın camiyi insanlar hala evsiz sırf sov .insanların bu kadar büyük gösterisli camiye ihtiyacı yok .

10
1
yanıtYanıtla
Cevap :

Şehrin ihtiyacı boş olacak cami değil üretim yapacak fabrika.

9
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Hastahanelerde sıra yok, ihtiyacın olan doktor yok. MR ve benzeri tetkikler için aylar hatta bir yıl sonrasına randevu veriliyor. HASTAHANE OKUL YAPIN. Cami yeterinden çok imam hatiplilere iş yeri mi açıyorsunuz?

9
1
yanıtYanıtla
Deniz:

Birinci cami hangisi ?

8
2
yanıtYanıtla
batur battaloğlu:

ibrahim zübükzade camiye devam

8
1
yanıtYanıtla
ayh:

Memleketin her tarafi camii ama ici bos.

8
0
yanıtYanıtla
Luckyboom:

Bu kadar cami açılıp, bu kadar din konuşulurken, aynı hızla şiddetin, illegal işlerin, vergi kaçakçılığının, yolsuzluğun, torpilin de artması? Üsttekiler birbirlerine nefret, şiddet gösterip bal tutan parmağını yalarsa, enflasyon da bu haldeyken aşağıdakilerden farklı birşey beklemek hayalciliktir.

7
1
yanıtYanıtla
Özkan Yılmaz:

Okadar evsiz okadar cadirlarda kalan insan varken. Bu camilerin parası nerden geliyor. Bu umreler ne işler. Savurganlık ney Bu paralar nerden geliyor..birileri cevap versin

6
1
yanıtYanıtla
ORTAYA KARIŞIK:

türkiyenin değil avrupanın en büyük fabrikası üretim merkezi arge merkezi yapın birde.

5
1
yanıtYanıtla
ÖMER TÜYDÜ:

Şahinbey belediye başkanı deprem bölgesindesiniz hiç mi konut ihtiyacı yok bölgede üstelik Türkiye'nin en büyük ikinci camisi imam-hatip lisesi mezunu olarak söylüyorum din düşmanı diye yorum yapistirirlar hemen yazıktır insanlar çadırda kalıyor hâlâ....

4
1
yanıtYanıtla
Murat Vatansever:

Rahmet li Kemal Sunal ın filmi aklıma geldi bir anda!.

5
0
yanıtYanıtla
Garip GÜLLÜ:

Kıyamet Alameti bunlar hep. İbadet etmek isteyen heryerde yapar ama olur mu " İtibardan Tasaruf Olmaz " yazık günah kaç yetimin hakkı var orda. Riya bunlar hep. Keşke eğitim ve öğretime önem verilsede gençlerimiz hem kültürlü hemde ahlaklı olsa.

5
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Helal olsun be reis cami açarak Allah peygamber diyerek insanlar Müslümanlıktan ehli sünnet çizgisinden böyle uzaklaştırılır. Işin hakkını veriyorsun. Rabbim biliyor görüyor. Insanları kandırmak kolay yarın hakkın divanı var . Rabb'im akibetimizi hayırlı etsin.

4
0
yanıtYanıtla
Mustafa Acar:

24 saat şehrin manevi hayatına ışık tutacakmış bir de maddi hayatına ışık tutsaydı...

3
1
yanıtYanıtla
oguz:

bana göre cami sade ve gösterişsiz olmalı şükür müslumanım ancak ısrafada karşıyım her mahalleye cami yapmak dogru degil

3
0
yanıtYanıtla
Osman Öner:

Tek yaptıkları şimdi değerler üzerinden ekonomi nerede

2
1
yanıtYanıtla
Revolver:

1-2 gün kalabalık meraktan gelir.. ve hiçbir zaman 17 bin kişi biraraya gelmez

2
1
yanıtYanıtla
Ergun Sen:

Her taraf cami doldu Gidende yok ,,Yazık günah harcanan paralara -Emekli zorda Vatandaşların alim gücü düştü Hastanelerin durumu ortada Çiftçi .hangisini sayalım,, Her kim gelirse gelsin değişim şart Haydi Türkiyem

3
0
yanıtYanıtla
Hakan :

Halkevi veya ülkü ocağından farkı yok, mescidi dırar

1
1
yanıtYanıtla
remzi akgul:

ferah ferah sosyal mesafemizi koruyarak namazımızı kılarız inşallah. okullarımızda da 50-60-70-80 kişilik sınıflarda ders işleriz. hem ne gerek var okula dimi...

0
0
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title