Haberler
Güncelleme:

Gazze'deki soykırıma karşı çıkan ABD'li asker kendini ateşe verdi

ABD Hava Kuvvetleri'nde görevli olan 25 yaşındaki Aaron Bushnell, Gazze'deki soykırıma karşı çıkmak için İsrail'in Washington Büyükelçiliği önünde kendini ateşe verdi. Hastaneye kaldırılan ve ağır yaraları nedeniyle durumu kritik olan askerin servis edilen görüntülerde üst üste nefesi kesilene kadar "Filistin'e özgürlük" diye bağırdığı görülüyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (104)

Anonim:

Enayi

45
628
yanıtYanıtla
Mustafa Levent:

empati duygusu hiç olmayanlar böyle hassas insanları anlayamaz sen zavallısın

yanıt480
yanıt24
BUĞRA EMRECİKSİN:

İslam'a göre intihar eden cehennemliktir. Madem ölümü göze almış, madem Filistinli çocuklar için eylem yapacak o zaman kendini yakmak yerine İsrail askerlerine karşı bir şey yapabilirdi, kendini yakarak sadece kendini yakmış oldu enayi.

yanıt24
yanıt247
Hasan Ağa:

İnsanlar İnşallah seni ölürken de kimse akıllını kıpırdatmaz senin için uğraşmak enayilik olur çünkü

yanıt13
yanıt5
BUĞRA EMRECİKSİN:

Anonim bu akılsız topluma, inandığı dinin kurallarından bile haberi olmayan topluma bir şey anlatamazsın. Adam kendini yakarak intihar ediyor, intiharın cezası Cehennemdir ama Müslümanlar bu adamın intiharını kutsuyor, ilginç.? Kendini yakarak sadece kendini yakmış oldu, İsrail'in zerre kadar umurunda olmaz, kendini yakmak yerine bir kaç İsrail askerini yok etseydi o zaman faydalı bir iş yapmış olurdu.

yanıt23
yanıt77
Ali Tokgönül:

Mustafa Levent , Hadi kardeş bir de senden görelim . Öyle komple vücudunu değil ( Allah için , Filistinliler için ) bir parmağını yanan ocağın üzerinde şöyle on saniye tutuver . Ne var canım Filistinliler için değmez mi ? Hadi Mustafa ... Evet , Anonim kardeş bu asker enayidir

yanıt18
yanıt9
oguz:

enayinin yaptıgının 10 /1 ini sen müslüman olarak yaptın mı

yanıt26
yanıt1
sedat yakup:

azıcık insan takliti yapmayı denesen

yanıt13
yanıt0
BUĞRA EMRECİKSİN:

Yorumlara baktığımda insanların zeka seviyesinin ne kadar düşük olduğunu görüp, insanların dinlerinden haberleri olmadığını görüp üzülüyorum. Çoğunuz Osmanlı torunu olduğunu iddia ediyorsunuz ve çoğunuz Müslüman olduğunuza inanıyorsunuz ama atalarınız ne kendini yaktı ne intihar ederek düşmana zarar vereceğini düşündü. Arkadaşlar zeka seviyeniz ayakkabı numaralarınızla eş değer üzgünüm.

yanıt11
yanıt25
Ali Tokgönül:

Mustafa Levent kardeşim , senden de sadece bir parmağını on saniye ateşte tutmanı bekliyoruz . Filistin'e değmez mi . Hadi ya Allah !

yanıt11
yanıt4
JY:

HAYATDA KALMISSA TEDAVI MASRAFLARI KESINLIKLE AMERICAN ORDUSU YADA DEVLETI TARAFINDAN ODENMEMELI. DIREK DISIPLIN SUCUNDAN BENEFITLERINI VERMEDEN ORDUDAN ATIN. SAGLIK MASRAFLARIINI KENDI VE AILESI ODESIN. ABD'DE SIGORTAN YOKSA COK PAHALIDIR.

yanıt1
yanıt51
Mustafa Levent:

Ali Tokgönül Ben O asker gibi ABD kanunlarına göre ordudan istifa etme şansı olmayan bir amerikan askeri değilim O bu günaha ortak olmaktansa ölmeyi tercih edecek vicdana sahipmiş sen ise ciğeri beş para etmeyen vicdansız birisin. dediğim gibi böyle insanları sizler anlayabilecek karakterde değilsiniz.

yanıt11
yanıt3
Ali Tokgönül:

Mustafa Levent , sana kardeşim diye başladım ama ... Neyse, kelime hazneniz kıt olduğundan böylesine çirkinleşiyorsunuz maalesef . Sağlık olsun be Mustafa . Ben yine de parmağını bir ateşe tut ve eyyy Filistin bak senin için ne yaptım de . Filistin için değmez mi . Altı üstü empati . Atla deve değil .

yanıt0
yanıt0
Hasan Ağa:

Cennete girerdim beyinsiz ilahe illallah Muhammeden Resulullah demedikten sonra kimse cennete giremez dünyanın en güzel en hayırlı işini yapsa da giremez apaçık böyle söyleniyor kur'an-ı Kerim'de

105
507
yanıtYanıtla
Ali :

Dünyada bir sürü müslanlığın ulaşmadığı kabileler var. Mesela Kawahiva kabilesi. Senin düşüncenle onlar direk cehenneme gidecek. Bu durumda onların suçu ne? Ahkam kesip kendini haşa Allah gibi görme. Kimin cennete, cehenneme gideceğini bir tek Alla bilir.

yanıt442
yanıt227
Can Özer:

Demekki kuranda yazanlar yanlış Sizler muslumam olarak evinizde keyif surerken o adam musluman masumlar icin canini hice saydı

yanıt247
yanıt147
Hasan Ağa:

Ali efendi Allah tamam vermiş araştıracak bulacak öyle ormanın içinde yaşamayla olmaz herkes hesaba çekilecek kur'an-ı Kerim inip bittikten sonra ölen Müslüman değildir la ilahe illallah demedikten sonra

yanıt44
yanıt161
Ali :

Hasan Ağa efendi, sen sen ol Allah'ın işine karışma!!!. Bilmeden şirke giriyorsun. Benim ne demek istediğim açık. Bağnazlık yapma biraz empati kullanmak lazım.

yanıt185
yanıt18
simit bekleyen martı:

insan insandır. üzerinde etiketi olmayan bir ahyakkabı ayakkabı olmuyor mu. bu nasıl bir cifte standarttır anlamıyorum. buna bir de din kılıfı giydiriyor insanlar. sadece insan olmak insanlığın tek kurtuluşu zaten.

yanıt75
yanıt24
Se. Ba.:

Zeka'da bir yere kadar demek.. beyin bir yerden sonra alıp başını gidiyor

yanıt32
yanıt12
birgörüş:

Kuranı kerimi iyice oku

yanıt2
yanıt0
Abdullah :

Tabi her türlü adaletsizliği yap hırsızlığı yap zülmü yap kan döktür milleti ayırştır ırkçılık yap lailahelila dediğin için cennete girecek cennet kimsenin babasının malı değil ayet diyor önce insan olun islam olun

yanıt14
yanıt0
Samarpan Bhav:

Bi kac kelime cennete götürür he? Hahahaha. Bırak artık. Cennet ve cehennemde gidici.

yanıt3
yanıt1
Öznur:

Kur'an'ı doğru meallerden oku, kulaktan dolma bilgilerle gelme. Daha çok zarar veriyorsunuz. Çoğu Müslümanım diyenden daha vicdanlı ve şerefli bir insan, bu kıyıma dayanamamış. Eylem yapmış. Allah bilir.Zaten bunu kasıtlı yaptığınıza eminim. Sayenizde gençler deist, ataist oluyor. Filistin için kılını kıpırdatmayanlar yorum yapıyor ahkam kesiyor

yanıt12
yanıt0
Timur:

Kuran bilmeden din hakkında yanlış yorumlar sizi vebale sokar. Allah elbette uyarmadıklarını mesul tutmadığını Tevbe Suresi 115'te söylüyor. İsra Suresi 15'te de Peygamber gelmemiş olanlara azap edilmez diyor. Peygamberimizi tanımayan yada ona inanmadığı halde tek Allah'a inanıp iyi yaşayanlara da Cennet var diyor (Bakara 62, Maide69), ama İslam ulaştıktan sonra reddedenlere ziyan var. (Ali İmran 85)

yanıt8
yanıt0
Mustafa Levent:

onu diyen herkeste giremeyecek çünkü imanları da canlarıyla beraber son nefeste gidecek. Bu adamın akıbetini ise asla bilemezsin vicdanının ağırlığıyla kendini feda eden birinin merhametini düşün ve o kişi Allahtan daha merhametli değil. ahirette bir çok insan hayal kırıklığına uğrayacak

yanıt5
yanıt0
Ali Kara:

Can özer: Kur'an, Allah kelamıdır, tek kelimesi bile haşa yanlış olamaz, böyle bir iddia küfre götürür. Belki Müslüman değilsin, olmayabilirsin de, ama Allah lafzına "yanlış" gibi bir söz edemezsin. sana tavsiyem içimizdeki salman ruşdi olma...

yanıt3
yanıt1
Ilhan Kaya:

1. O adamın müslüman olmadığını nereden biliyorsun? 2. Kimin cennete girip girmeyeceğine Allah (cc) karar verir. Sen kimsin de Allah(cc) yerine karar veriyorsun?

yanıt14
yanıt0
OkuYorum:

Hasan Ağa müslümanlığı gerçek haliyle yaşayan bir mümin, asla böyle konuşmaz. Gerçek müslüman edepli olur. Bir şeyi anlatmak istediğinde kimseyi kırmadan, nezih kelimelerle anlatır. Müslüman olacak insanları, konuşmalarıyla dinimizden uzaklaştırmaz.

yanıt5
yanıt0
Serdal Özdemir:

Asıl beyinsiz sensin ne biliyosun bu yaptığı hareketten sonra kalbinde imanın yeşermediğini. Peygamber ler hariç kimse imanlı öleceğininn garantisi yoktur sen kendine bak.

yanıt2
yanıt1
Nuri Aga:

Adam kafayı yemiş. Filistin devlet başkanı M. Abbas sesini çıkarmazken sen niye kendini öldürüyorsun.

yanıt1
yanıt0
Timur:

Allah elbette uyarmadıklarını mesul tutmadığını Tevbe Suresi 115'te söylüyor. İsra Suresi 15'te de Peygamber gelmemiş olanlara azap edilmez diyor. Peygamberimizi tanımayan yada ona inanmadığı halde tek Allah'a inanıp iyi yaşayanlara da Cennet var diyor (Bakara 62, Maide 69), ama müslümanlıktan çıkanlara ziyan var. (Ali İmran 85)

yanıt0
yanıt0
Elif Şahan:

Can özer sen Müslüman değilmiisim. Hadi değilsin bu adam kadar tepki göster biz Müslümanlar gösteremıyoruzya.

yanıt1
yanıt0
EkSeS:

@ Ali , yazdiklarini okuyormusun ? Hem "Kuranda yazanlar " ve sonrada " Allahin isine karisma ". Bu adam cennete girermi bilmem.. Cennet bekcisi olsam, ben sokmam ! " Allah sana akil, beden ve imkan verdi , sen bunu yok ederek mi cenneti hak edeceksin ? " derim. Sadece show hatira kaldi. abd askeri hem de tam yerinde ... aklini kullanip daha iyi faaliyetler yapabilirdi.

yanıt0
yanıt0
İmdat Tekin:

Hadi ya nerede yazıyor bu? Tevrat Musaya ittihat edin cennetin kapısını açayım diyor, incil İsa’ya itaat edin cennetin kapısını açayım diyor kuran Muhammet’e itaat edin cennetin kapısını açayım diyor. “La ilâhe İlkan Muhammet’e resul Allah” hıh? Cumadan cumaya müslümanız haftanın kalan 6 günü Allah kelimesi çıkmaz ağzımızda. Yılda 1 ay müslümanız 11 ay Allah kelimesi çıkmaz ağzımızda namaz kılarız seccadeyi toplamadan dedi kodu yaparız bunlara dikkat etmeyelim la ilâhe illalah Muhammet’e Resulullah diyerek cezbetti garanti edeceğiz öyle mi?

yanıt1
yanıt0
irfan tonka:

Bu dünyasını yaktı, öbür dünyasını kazandı... Peki biz ne yaptık?

334
73
yanıtYanıtla
suleyman altıntaş:

Kendini yakarak mı öbür dünyasını kazandı ? Bunu yapmasının kimseye bir faydası olmadı. Bu kadar düşünceliyse gidip filistindeki çocuklarla beraber israile karşı mücadele etseydi. Bence bunu psikolojik sıkıntısı olduğu için yaptı.

yanıt35
yanıt126
JY:

OBUR DUNYA DIYE BIR YER YOK CENNET CEHENNEM AHIRET HEPSI YALAN DOLAN PALAVRA ARAP MASALI.

yanıt13
yanıt81
Doğrucu deli:

JY yahudi kesin tüm yorumlarından bunu farkettim

yanıt16
yanıt4
JY:

DELI, DINLERIN HIC BIRINE INANMIYORUM. DINLERIN HEPSI INSANLARI KONTROL ALTINDA TUTMAK SOMURMEK ICIN UYDURULMUS YALANLARDIR.

yanıt12
yanıt33
birgörüş:

Bizimkiler de israil mallarını hükümet ithal ettirmesin ihtal edilyorsa geliyorsa alrıım kardeşim diye bi de çıkıyşıyorlar. utanmadan.

yanıt7
yanıt4
Doğrucu deli:

JY Filistin haberlerine hep yorumların İsrail yanlısı gibi kabul et yahudisin

yanıt18
yanıt3
JY:

DELI, FILISTIN MESELESINDE OZELLIKLE SON OLAYLARI HAMAS BASLATDI SIVILLERE SALDIRAN HAMASDI. ISRAIL'DE KENDINI SAVUNUYOR. FILISTIN SIVIL KAYIPLARININ SEBEBI FILISTIN HAKININ HAMASIN ARALARINDA SAKLANMASINA IZIN VERMESI. BENIM DINI INACIM YOK HAKLININ YANINDAYIM HAKLI OLANDA ISRAIL.

yanıt5
yanıt35
Osman Gündoğdu:

Jy senin demen ile mi din yalan oluyor bende aklın ve beynin Yok diyorum hadi beynin aklın olduğunu ispat et aklın olsaydı bu düşüncelere sahip olmazdin

yanıt12
yanıt2
Nuri Aga:

İntihar ederek nasıl öbür dünyasını kazanıyormuş. Adam Müslüman bile değil belkide.

yanıt0
yanıt0
Kemal Sağlam:

Helal olsun bir müslüman olarak utandim. Mekânı cennet olsun bence yaşamaz baya yandi

322
26
yanıtYanıtla
Doğrucu deli:

Vatansever nikli arkadaş bir vatansız hedef saptırıyor bu niki kullanarak Suri olabilir ya da kro

yanıt15
yanıt18
birgörüş:

VATANSEVER : korkma kimliği adını açıkca yaz.

yanıt17
yanıt5
GÖRÜNMEZ ADAM:

Helal olsun sana asker Allah seni Müslümanlıkla ödüllendirsin insallah ama gerçekten Müslümanlık

156
22
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Kendini yakarak İsrail'e ne büyük zarar verdi değil mi...? Kola döken akılsızlardan bir farkı yok bu akılsızın, madem ölümü göze aldın madem Filistinli çocuklar için eylem yapacaksın hazırda askersin elinin altında silahta var o zaman bir kaç İsrail askeri öldürseydin, büyükelçiliği bassaydın ya derdim yanında olsam bu kamilin. :)

yanıt8
yanıt17
İTİBAR FANİ:

yani diyelim ki: adam şimdi veya daha sonra öldü. adam sırf bu hareketinden dolayı cennete girebilir. Müslüman olmasa bile... 5 vakit namazımı da kılarım.

yanıt14
yanıt29
BUĞRA EMRECİKSİN:

İslam inancına göre kendine zarar veren, intihar eden Cehenneme gider. Kendini yakan bu akılsız adamı savunanlar sizde en az o adam kadar akılsızsınız. Adam asker, elinin altında silah var, ölümü de göze almış, kendini yakmak yerine İsrail askerleri ile çatışsaydı ve bir kaç İsrail askerini yok etseydi daha akıllıca olmaz mıydı.? Kendini yakarak sadece kendini yakmış oldu, İsrail'in umurunda bile değil.

14
30
yanıtYanıtla
albatros :

şu askere tepki gösterenler; bu eylemin yapıldığı sırada israil tarım bakanlığı, israilin şuan en fazla sebze ve meyve tedariğinin yapıldığı ülkeleri açıkladı. 1.sırada Türkiye var. (kaynak: toplumsalgündem.tr instagram sayfası). keşke tepkilerinizi bunu yapanlara da gösterseniz...

32
10
yanıtYanıtla
ali ihsan karakuzu :

VİCDANI OLAN BİR ASKER

32
1
yanıtYanıtla
AMATÖR ANALİST:

Akp yönetimide israile hala ticaret yapıyor

20
12
yanıtYanıtla
Abdurrahman Yiğitoğlu:

Devlet değil kanı bozuk ihraacatcılar yapıyor. Para herşey demek değil. Zaten devlettte hala onlarla ticaret yapan firmalaraa bütün desteğin kesileceğini beyan etti.

yanıt7
yanıt16
Süleyman Sürücü:

Siyonist yahudi zülmüne prostesto etmek amacıyla da olsa insanın kendi bedenine zarar vermesi hele hele kendini öldürmesi dinimize göre günahtır, ama başta biz olmak üzere sözde müslüman geçinen devletler gibi yapmamış gayri müslim de olsa vicdanı bu zülme kendini yakma şeklinde de olsa tepki vermiş, masum kadın çocukların otuz bine yakın insanın katledilmesini boykot etmiştir. biz o asker kadar olabiliyor muyuz kendini vicdanını bir sorgulayın bakalım, bir rahatsızlık duyuyormusun.

30
1
yanıtYanıtla
Bekir ÖZDEMİR :

Kendini yakmış adama silah doğrultmak...?

31
0
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Parasıyla kola alıp sonra kolayı yere döken akılsızların değişik bir versiyonu bu, ulan olum madem gözünü kararttın, madem ölümü göze aldın o zaman bir kaç İsrail askerini gebertseydin ya... Akıl çok büyük bir nimettir ama her insanda bulunmaz.

15
14
yanıtYanıtla
Raşit Gungor:

temcit pilavı gibi aynı yorumu 30 kere yazmışsın...kola eylemi farkındalık içindir...inançları kenara koy sosyalistin açlık grevi, dinsiz aktivistin tankın altına yatması, bu askerin kendini yakması insan vicdanına dokuna bilmek için...akıl nimettir ahlaklı akıl nirvanadır...ahlaksız akıl E=MC2 ile atam bombası yapar, ahlaklı akıl ise MC2=E ile insanlığın enerji sorununu çözer...elçilikteki masum insanları öldürme eylemindeki ahlaksız aklını kendine sakla yani...mesele yahudilik değil zalimlik

yanıt7
yanıt11
BUĞRA EMRECİKSİN:

Kendini yakıp, intihar eden, İslam dinine göre intihar ettiği için Cehennemlik olan bir akılsızı da ancak onun gibi akılsızlar savunabilir. Kendini yakarak İsrail'e zarar vereceğini düşünen siz akılsızlara diyecek bir şey yok, kendinizi yakmak yerine İsrail ile savaşın varsa cesaretiniz.

yanıt13
yanıt6
BUĞRA EMRECİKSİN:

Yazdığım yorumu zamanında yayınlamadıkları için aynı yorumu yazmak zorunda bırakan bu siteye söyle de yaptığımız yorumları zamanında yayınlasınlar aynı yorumu tekrar tekrar yazmak zorunda kalmayalım.

yanıt14
yanıt4
Raşit Gungor:

ortada 1 adam var dini belli değil...inşallah cennete gider bir temennidir ki hüküm değil,, hükmü yalnızca ALLAH verir ...İslamı senin gibi oryantalistten öğrenecek değiliz...inatla vicdana dokunmaya çalışan eylemleri anlamamak iki lobunun üzerinde oturduğunu gösterir...savaşı çözüm sanan aklınla kumdan kale yap sen...mevzu insanlık seni ilgilendirmiyor yani...

yanıt5
yanıt11
BUĞRA EMRECİKSİN:

Beyin olmadan da yaşandığının canlı kanıtısın Raşit... :)))

yanıt11
yanıt4
Raşit Gungor:

C.Darwin yaşasa teorisinden vaz geçer iman ederdi seni görse 1 milyonluk yıllık fosilden farkın yok...hakaret olarak algılama omurgasız da olsa her canlının yaşam hakkına saygı duyuyoruz...

yanıt1
yanıt10
BUĞRA EMRECİKSİN:

Yavrum senin aklın yok ki sen bana hakaret etsen ne olur, akılsız insanın ağzından çıkan sözlerin bir değeri olur mu hiç...? Zavallıcık kendi kendine eğlen dur. :)))

yanıt9
yanıt1
Ercan cıftcı:

Ne yorum yazacağımı bulamadım. Cesaret ve duyarlılığına hayran kaldım. Onurlu insan; dili, dini ırkı ne olursa olsun ONURLUDUR !!

25
1
yanıtYanıtla
Yusuf Yaşar:

Biz de Müslümanız, insanız diyoruz kendimize. Elin abdlisi bizden daha insan daha Müslüman. Allah şifa versin, ölürse şehitler zümresine yükseltsin.

20
1
yanıtYanıtla
vahap baykara:

Kurban olayım sana RABBİM SENİ İSLAM İLE ŞEREFLENDİRSİN

18
3
yanıtYanıtla
Nursen Degirmenci:

Ah bu gerçek mi.. biz ABD'li lere nasıl bakıyoruz bunu okuyanlar insanlar bilir. O yüzden şaşırdım fakat çokta üzüldüm. Umarım boşuna yapmış olmaz bu eylemi.bir ses olur ve bu katliam son bulur.

19
0
yanıtYanıtla
Ali Gören:

Hiçbir Müslüman senin kadar onurlu olamadı

16
3
yanıtYanıtla
Tarafsız konuşan:

Helal kardeşime biz cümle Müslümanlarının daha Müslüman çıktı. Bizim başımızdaki sözde camiye giden partililerden daha adamsın

15
1
yanıtYanıtla
Yakup SGZ:

ALLAH AFETSİN İNŞALLAH SOYKIRIM İÇİN SESİNİ BÖYLE DUYURMUŞ MÜSLÜMAN GEÇİNEN VE BU SOYKIRIMA SESİNİ ÇIKARTMAYAN EN UFAK ÜZÜNTÜ BİLE DUYMAYAN İNSANDAN BİLE BU İNSANIN DERECESİ ALLAH KATINDA DAHA YÜLSEKTİR TABİ YİNEDE HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR

13
2
yanıtYanıtla
Ahmet Şahin:

Bir çok mülümanın devletin yaptığı gösterilerden daha etkili olmuş helal olsun inşallah sağlığına kavuşur. Bu arada yanan adama silah doğrultan biri var ne kadar korkak bunlar yav.

15
0
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

bizim gözünü dünya hırsı bürümüş süslümanlar bırakın kendilerini yakmayı ceplerindeki 1 doları bile yakamazlar

11
4
yanıtYanıtla
Halil yılmaz:

İnşallah ölmez. Çok üzüldüm. Bir bu adama bak, birde halen starbucks ve mcdonalds’a giden ve bana ne Filistin den diyen bizim gençlerimize bak. Bunun Müslümanlıkla da alakası yok insanlıkla alakası var

11
1
yanıtYanıtla
Serdar Koç:

Üşütme bu...

1
9
yanıtYanıtla
Öznur:

Dinimize zarar veren yorumları dikkate almayın. Bu adam çoğu Müslümandan şerefli. Allah katında öylesine son nefesinde kelime-i şahadet getirdi, müslüman öldü diye cennete gider, yoksa gidemez diye bir şey yok. Safsataları bırakın. Artık Kur'an'ı doğru kaynaklardan meal olarak okuyun. Kibirli olmayın. Oku emrine rağmen kuran okumuyor insanlarımız. Kulaktan dolma bilgilerle dininizi yaşıyor sanıyorsunuz. Bir çoğu namaz bile kılmaz böyle bir adama müslüman değil cenneti göremez der. Allah bilir.

7
2
yanıtYanıtla
Sa Sa:

Koskoca İslam alemi bir amerikan askeri kadar olamadı, Komsusu açken tok yatan bizden degildir Hadisleri ele alırsak dünyada kim demiş 1 milyar Müslüman var diye, İslam in şarttı ni yerine getirmedikten sonra istediğin kadar Müslümanım diye bağıra bilirsin, hükmü yok

7
0
yanıtYanıtla
Doğrucu deli:

Helal olsun Türkiye nin yapmadığını yapmış Türkiye İsrail e ihracatta 1.sirada yazıklar olsun

7
0
yanıtYanıtla
Ay kural:

Haksızlık, zulüm ,işkence, soykırım gören masum inançlı insanlar için yapılan eylemlerde onları savunarak vefat etmek onlar gibi olmak ve yanlarında davaya sahip çıkmak anlamına gelir ve şehitlik mertebesidir.

5
1
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

gerçekten müslümanlığımdan utandım inşallah bu kişinin bu eylemi hayırlara vesile olur Allah rahmet etsin üç kağıtçı düzenbaz sözde müslümanlarda bu adamın müslüman olmadığı için iman etmediği için cennete gidemeyeceğini söylüyor o aptallara diyorumki Allah amele baktığı gibi niyetede bakar ameller niyelere göredir der bu adamın niyeti onu belkide herkesten önce cennete götürür

5
1
yanıtYanıtla
Son Yörük:

İnsan olmak çok farkli meziyet acaba 6 yasindaki kızla evlenen hocamı cennete girecek yoksa müslümanlar için kendini yakan bu hristiyanmi bunun kararını Allah verir elbette ama her 5 vakit namaz kılıp din kisvesi altında sapıklık yapanları Allah görüyordur elbette dini kullananlarida..

5
0
yanıtYanıtla
mehmet türkel:

Vay be biz müslümanların yapamadığını Amerikalı bir asker yapıyor yazıklar olsun bizlere.

5
0
yanıtYanıtla
Şerife SorhanSorhan:

bir müslüman olarak utandım...

5
0
yanıtYanıtla
turgay zaman:

Rabbimiz İsra suresi 15.ayette te buyuruyorki "Biz peygamber gondermedigimiz hiçbir topluma azap edici değiliz" Sanırım bu ayet tartışmaya son verecektir. Allah indinde tek din islamdir ayetide var. Yani diğer dinlerden olanlar araştırmaları lazım.cunku mensup oldukları din insanlar tarafından çarpıtılmış,kendilerine uydurmuslar. Hesap günü herkese yaptığının karşılığı verilecek,şimdi bu Amerikalı pilot zulme baş kaldirmis,kendini yakmış.helal olsun,bizden iyi Enazindan tepki koymuş.

4
1
yanıtYanıtla
koray hüseyin kılıç:

hasan ağa bi git yaa

5
0
yanıtYanıtla
dgsa apd:

Ali kardeşime cevap: Kawahiva kabilesi için ve diğer Kuranı Kerim i duymamış olanlar için yüce Allah onlara inandıklarına göre bir yargılama yapacaktır.

2
2
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Allah sifalar versin .Kendini yakmana gerek yoktu ,insan oldugunu bu zulme böyle karsi cikilmaz ,protestonu yaparsin bu israel ürünlerini alnasin birey olarak daha iyi canina kiymaktan daha önemli bence

1
3
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Kendini ateşe veren Asker çok güzel mesaj vermiş diğer askerlere. ben bu dünyada yandım sizde öteki Dünya ' da yanacaksınız gibi..

2
1
yanıtYanıtla
şahap karataş:

Bir Müslüman olarak utandım. büyük fedakarlık.

3
0
yanıtYanıtla
Mehmet Yarba:

Keşke bizler de bu asker kadar duyarlı olabilseydik !

3
0
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

bence adam abd hava kuvvetlerinde gazzeye bir çok defa bombalamış ve öldürdüğü kadın bebek ve çocuklardan dolayı vicdan azabı çekmiş

0
3
yanıtYanıtla
Uyanık:

Zavallı adamın inancını bilmeden dini yorumlar yapmak ve birde IQ seviyesinden bahsetmek. Kendi yarı cahilliğinin ve IQ seviyesin bir göstergesidir ancak.

2
0
yanıtYanıtla
birgörüş:

Ben olsam kendimi yakacağıma İsrail e açık destek veren firma sahiplerini yakardım

2
0
yanıtYanıtla
Hüseyin Kara:

Buraya yorum yazarken adres bilgisi paylaşılsa keşke

2
0
yanıtYanıtla
AYHAN TURAN :

Hasan Ağa.. Allah sana akıl fikir, mantık versin

1
0
yanıtYanıtla
Halit:

o kadar adaletsizlik varki cinnet hali aldı

1
0
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Bir cicekle yaz gelmez insanligi devletler degil insnnin kendisi kurtaracak

1
0
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Şimdi bu asker cennete mi cehenneme mi gidecek ?

1
0
yanıtYanıtla
Davut :

Bir müslüman olarak, müslümanlarla kıyasyayıp utandım. 1.İntihar bir düşman grubu yok etme harici haramdır. 2.Sadece müslümanım demek cennete vize değildir. 3.Cennetin olduğu gibi cehennem kademeleri de vardır. 4. Çocuğun ne kadar dünyaya faydalı iyi bir insan olursa olsun, ana babaya sen kimsin, ben seni tanımıyorum derse, ana baba onu ödüllendirir mi? ama Allahın rahmeti bizimle kıyaslanamaz. Kimin cennete gidemeyeceğini o bilir

1
0
yanıtYanıtla
Mehmet Akgündüz:

Asalet dersi vermiş dünyaya, bu da cehenneme gidecekse ben de gideyim oraya

1
0
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Ne amaçla ne yaparsan yap fizik kuralları istisnasız harfiyyen işler.

0
0
yanıtYanıtla
Zaky:

Insan olmak icin illa bir dine mensup olmak gerekmiyot. Insanligin temel ilkeleri vicdan sahibi olan her bireyde zaten var olabiliyor. Umarim bir an once iyilesir ve sagligina kavusur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title