Haberler
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı diplomasisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla birçok ülkenin lideriyle peş peşe görüşmeler gerçekleştirdi. Azerbaycan, Özbekistan, Pakistan, Umman ve Irak liderleriyle görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramın yanı sıra bölgesel konuları da masaya yatırdı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (10)

Nurullah Aydın:

Müslüman liderede o yakışır zaten

62
93
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Ülkemizde 5. Kol faaliyeti denilen en kısacası bilerek dış güçlere çalışan bazı işbirlikçiler milletimizi hükümet üzerinden devlete karşı kışkırtıyor. Müslümanlara karşı zerre sevgisi olmayan bu tiplerin Gazze üzerinden karışıklık çıkarmasına fırsat verilmemeli. Gazzeli kardeşlerimize can feda ama içeride de kaleyi sağlam tutmak gerek.dikkatli olmalı müslümanlar

60
64
yanıtYanıtla
Zafer ÖZEVLİ:

he he sarayda durumlar nasıl.

yanıt4
yanıt3
Zafer ÖZEVLİ:

kendini neden feda etmiyorsunuz. Her haberde reisi savunma git gazneye şehit ol.

yanıt7
yanıt3
MM İİ:

Kutlamak? Gazze tebrik edebildimi acaba!

61
22
yanıtYanıtla
Erkan Kaya:

Eskiden millet seni tvde gormek icin haberleri bekliyodu simdi ise haber saatinde millet televizyonu kapatiyodu ??????

41
12
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Özü ve sözü doğru olmak lazım...Sadece kendisini Müslüman sanan ahmaklar, rantları için bir orada bir burada uzayıp duruyorlar. “Mü’minler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acımakta ve birbirlerini korumakta bir vücuda benzerler. Vücudun bir uzvu hasta olduğu zaman, diğer uzuvlar da bu sebeple uykusuzluğa ve ateşli hastalığa tutulurlar.” (Hadis) Bugün Filistin çaresiz ve parçalanıyorsa..Dün Bosna' da dün Çeçenya' da olanların aynı olduğu içindir. Satıldıkları içindir.

36
10
yanıtYanıtla
ülker kaya:

Allahü Teala sizleri başımızdan eksik etmesin. Nice zorluklarla bu ülkede nice imkansızları başardınız. Vesayeti yıktınız. Milletimize feraset diliyorum, sizin kıymetinizi bilsin.

8
30
yanıtYanıtla
mehmet Yılmaz:

10 bin lira maaş veriyor bumu başarı

yanıt21
yanıt2
Hasan Sabri Tüçel:

Haklısınız simdi vesayet Tarikat ve cemaatlerin elinde. En büyük tehlike de onlar.

yanıt13
yanıt3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title