Haberler
Güncelleme:

3 eşini de öldüren caniden mahkeme salonunu buz kestiren savunma: Ben kadın düşmanı mıyım ki?

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde üç kez evlenip üç eşini de öldüren Necati Akpınar, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Suçunu kabul etmeyen sanık Akpınar, mahkemede "Ben kadın düşmanı mıyım?" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

Hasan Turan:

Şimdi kısas olsa, 1. eşi öldürdükten sonra bu ölse, 2 ve 3. eşler yaşayacaktı. Kısasta hayat vardır bu demek oluyor. Bu adamın vatana millete ülkeye ve dünyaya hiç bir hayrı olmayacak. Hapiste beslemek de zarardan başka birşey değil. Bunu direkt öldürüp toplu mezara gömeceksin. Yer de kaplamayacak, üstüne 10 kişi falan daha gömülebilir şekilde bir sistem olacak. Mezar yeri de önemli bir kavram.

126
2
yanıtYanıtla
SMMM:

Müthiş bir yorum.

yanıt23
yanıt0
Halit:

idam şart idam olsaydı diğer 2 tane katili olamazdı

81
1
yanıtYanıtla
Fakır:

iki kez insan katletmiş biri nasıl izinle dışarı çıkabiliyor yav akıl mantık alabilecek birşey değil. belliki bu mahluk öldürmeyi seviyor. ne olursa olsun daşırda ne işi var.

50
0
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

BUNU 10 - 15 KISILIK KOGUSA KOYUN ARTIK!! GERISI KOLAY !!!!

9
1
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Ülkede kanun olsa ilk cinayetinde bu yaratık artık yaşamıyor olacaktı. Hayatını kaybedenlerin vebali ülkedeki kanunu kaldıran herkese yazar.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title