Haberler
Güncelleme:

Ali Koç, zehir zemberek açıklamalarla Kulüpler Birliği Başkanlığı görevinden istifa etti: Gerekiyorsa alt lige düşeceğiz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçında çıkan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Olayların tek sorumlusu olarak TFF'yi gösteren Ali Koç, Kulüpler Birliği Başkanlığı görevinden istifa etti. Sözlerine devam eden Koç, "Kendi kaderimizi kendimiz çizeceğiz. Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz. Her gün ölmektense bir kez öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar çıkarız. Bu kararı alırsak görevi bırakmıyorum. Bir alt ligde kulübü tekrar Süper Lig'e çıkarıp o zaman görevi bırakırız" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (53)

Sahin Hoca:

Fenerbahçe Süper Lig de sampiyon olamayacağını anladı sonunda ki bari alt lige düşelim şampiyon oluruz orda diyor ??????

109
128
yanıtYanıtla
mete karaman:

Şahin hoca saçma sapan yorum yaptın nie şampiyon olamayacağını anladı o yüzden bırakıyor diyorsun gs 5 puanmj önde 10 puNmi önde adam ne diyor sen ne anlıyorsun ali koçun söylediklerini iyicene oku ondan sonra aklı başında yorum yap bş yapma anladinmi

yanıt36
yanıt23
SELÇUK GÜNDOĞDU:

Senin gibi bakan bi insanın beyni ile gözü arasındaki koordineyi şimdi merak ettim işte

yanıt19
yanıt8
Ertan YAZICI:

başkanım doğru karar

98
55
yanıtYanıtla
Dadaş Erzurumlu:

Adam haklı beyler bayanlar dağılın lütfen dün rezaletti. Trabzon taraftarına yakışmadı.

91
29
yanıtYanıtla
Murat ÇAMUR:

ali ağlama ali ağlama ali ağlama

54
63
yanıtYanıtla
alp lohn greene:

ALİ BAŞKAN DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPMA İSTERSEN ALT LİGE FALAN DÜŞERİZ DİYE. MİLLET FENERBAHÇEDEN HAZ ETMİYOR ÖNCE BUNU ANLAYIN NEDEN DİYE ?

55
57
yanıtYanıtla
AYHAN BAYRAK:

Aziz başkan gelsin herşey düzelir

53
38
yanıtYanıtla
BAKİ ASLAN:

Yalanınız batsın. Hiçbir zaman futbolun düzelmesi istenmedi. Şu anda yine aynı. Futbolcularına gelebilecek cezayı düşürme çabası. Futbolu sevdirmek yerine, kutuplaştırıp menfaat etmeye çalıştınız. Gün döndü devran döndü. O silahlarınız sizi vurdu.

57
30
yanıtYanıtla
Fatih Demirci:

Sokakta oynayın, kaldırımda destek verelim!

52
28
yanıtYanıtla
Sezgin Güçlütürk:

Helal olsun sana Ali bey. Her kararında yanındayız.

17
15
yanıtYanıtla
Suat Saldıran:

Bir an evvel bırakman lazım

13
12
yanıtYanıtla
Mia:

Beş yıldızın önünde bu konuşmayı yapması ironik olmuş Galatasaray maçından sonra Kadıköy'de gördük,futbolda en çok kayırılan ve şaibeli penaltılarla kazanılan maçları da söyleseymiş keşke

9
1
yanıtYanıtla
Fahri Soyler:

Düşersen düş nerede olursan ol ağzına Galatasaray'ı almadan edemiyorsun

7
2
yanıtYanıtla
Yücel Çimen:

Azcık Liğ temizlenir..

6
2
yanıtYanıtla
HeP MeRaKTaN:

Baktıl şampiyon olamıyor alt ligde şampiyon oluruz derdindeler

7
1
yanıtYanıtla
murat güler:

Baktı oyuncuları ceza alacak ve şampiyonluk elden gidecek çamura yatıyor. Zaten siz adamları tahrik ettiniz. Son gölde net fauldu.

7
1
yanıtYanıtla
Seko:

Ali başkan şampiyon olmanın yolunu bulmuş...:))))))

6
2
yanıtYanıtla
Metin Öge:

Anlat anlat heyacanlı oluyor başkan. Çekilinde meydan yiğit görsün o zaman

5
2
yanıtYanıtla
Hasan Sabri Tüçel:

Hakem iyi niyetiyle maçı oynatma kararı aldı verilen kararlarda hiçbir zaman Fenerbahçe'yi mağdur etmedi Tam aksine Fenerbahçe lehine verilen kararlar vardı. Özellikle maçı tekrar tekrar izledim yayıncı kuruluştaki Trio programı gayet güzel örneklemeler yaptı. Trabzonspor lehine verilen penaltıda Fenerli futbolcuya kırmızı kart Fenerbahçe'nin 3. golünden önceki Oosterwolde'nin faulü pas geçildi. Art niyetli olan bir hakem bunu yapar mı? Peki bir hafta önce Mert Hakan'ın hakemi tehdit edişi ve gelişen olaylarda Fenerbahçe'nin hiç mi suçu yok Trabzonspor taraftarının yaptığı hareketler asla desteklenemez ancak olayların bu duruma gelmesinde Fenerbahçe'nin de payı var.

6
1
yanıtYanıtla
Carsambali:

Direk Bal liginden baslayin..Birkac sene superlige huzur gelir..

5
1
yanıtYanıtla
Carsambali:

Niye boyle seyler hep fenere denk gelir acaba...!Arabistan'a o kadar takim gitti kupa macini oynadilar,hic sorun cikmadi..Gs fb gitti mac iptal oldu..Ataturk formasini giymek oradami akillarina geldi acaba..! Mert Hakan'in pendik macindaki hareketi ardindan,hemen tv deki yorumcular,hadi Trabzon da yap gorelim demeye basladiar...Sahaya girenleri kesinlikle birileri organize etti..

4
2
yanıtYanıtla
Mehmet Ceylan:

Kesinlikle takım ligden çekilmelidir, görelim bakalım Türk futbolunun değerini o zaman. Bu kadar düşmanlık niye? Fenerbahçeli olmayan herkes nasıl düşman olur bu derece?

1
4
yanıtYanıtla
mete karaman:

Görevi bırak Allah aşkına bırak ,verem ettin bizi fenerbahceden soğuttun bu iş senin işin değil aziz hiçbirimiz arar olduk bizide kendinize kurtar birak işine bak

4
1
yanıtYanıtla
Mldhat Caglar:

Bence degil zalimlere boyun eymektir ve namertlerin istedigi de bu zaten

1
4
yanıtYanıtla
Uğur:

İşin gücün algı fırıldak Ali

5
0
yanıtYanıtla
Heyy Heyyy:

Beşiktaşlıyım ama büyüksün. . yaparsın sen yaparsın gerisi boş

0
5
yanıtYanıtla
Sedat Aslan:

ziyaaa :)

4
1
yanıtYanıtla
Kerim Köroğlu:

Çok üzüldük

4
0
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Fener yani sikebahce böyle bir karar alarak alt lige gitmesi kendilerini ancak aklarlar.

2
2
yanıtYanıtla
Süleyman Koç:

yemez ali dayıııı acilen fenerbahceli futbolcular tutuklanmalı osayı samuele halkı kın ve dusmanlıga sevketmekten dava acılmalı

3
1
yanıtYanıtla
Yücel Çimen:

Aynen liğ temizlenir azcıkta olsa

4
0
yanıtYanıtla
NAKRE:

Ali şov yapma boş konuşuyorsun olayları başlatan senin takımın saha ortasında sevinirsen el kol hareketi yaparsan taraftarı kışkırtırsan olacağı bu kazanıyorsan adam gibi çekip gideceksiniz soyunma odasına çok ve boş şov yapıyorsunuz

3
1
yanıtYanıtla
Ahmet Fincan:

Fb başkanı olduğundan beri her sene aynı algıyı yapıyor ortada başarı yok hemen başlar lar ligden çekilirim yok hakemler şunu yaptı yok bunu yaptı 2012 de senin taraftarında stada girmedi mi futbolculara saldırmadı mı ama bir gün olsun kimse böyle ağlamadı. Şampiyon Galatasaray ??

3
0
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Sayın başkan bir alt lige düşme düşüncesi çok yanlış.. dünkü olay ve geliyorum diyen bir durumdan ne Fenerbahçe nede diğer takımlar sorumlu değildir. Esasen bu maçı sahaya inilmeden önce çıkan olaylarda sezemiyen ve maçı tatil etmeyen hakem baş sorumludur. En büyük suç da futbol federasyonuna aittir.

0
3
yanıtYanıtla
Gh Tgv:

Hep blöf algi bu fb tarihin en cirkef takimi kanser gibi

2
0
yanıtYanıtla
sedat:

evet mac iptal edilmeliydi..fenerbahcede sucsuz degil..trabzonda o sevinc yapilmaz..

2
0
yanıtYanıtla
servet çeğin:

bu kararın sonuna kadar arkasındayız.

1
1
yanıtYanıtla
Milletin Adami:

gerekiyorsa degil SIKIYORSA cek takimi.

2
0
yanıtYanıtla
Kasım Ekşi:

Millet nasıl geçinirim savaşı verirken tuzu kurularin gundemi de bu.en az 5 haber var bu konu ile ilgili.kafayı kumdan çıkarın.

1
0
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Bırakalım bu işleri başkan, genel kurul öncesi iyi oynadın valla başkanlığın neredeyse garanti şimdi. Ama şu söz çokta yerinde galiba sizin için kişi kendinden bilir işi

1
0
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

sen ligden çekil ben de kurban kesecem. fener taraftarı seni linç eder ali koç. geldiğinden beridir bir başarın yok bir de ligden çekilecekmiş sanki fener babasının takımımıymış gibi. ayrıca ts-fb arasındaki bütün bu gerginliğin sebebi 2011 lig şampiyonluğudur. (eziz yıldırım dönemi) ve bu gerginlik ilerde de şiddetini artırarak devam edeceğini tahmin edirem.

1
0
yanıtYanıtla
cem türkmen:

Hahahhahhha Ali koc Bakti Superligde şampiyonluk yasayamadi. 2. Ligde takimi şampiyonluk yaşarım diye dusunuyor herhalde.

1
0
yanıtYanıtla
Huseyin Sevika:

Ligden cekilde en azından futbola adalet gelsin.haram yollarla aldığınız puanlar en sonda burnunuzdan gelir inşallah

1
0
yanıtYanıtla
YILMAZ İÇELLİOĞLU:

Eleman , kendini Fenerbahçe'nin üstünde görüyor

1
0
yanıtYanıtla
Beytullah ÇELEBİ:

Kendi taraftarınızı gaza getirmek için tüm takımları kendinize düşman ettiniz.Sonuçtan memnun musunuz.Ligden çekilecekmiş.Bk sen uyanığa Ceza almmk için ön alma hareketi bunlar

1
0
yanıtYanıtla
MM İİ:

Destek alan destekçi hala diyor ki devlet sen kimsin ki devleti o kefeye koyuyorsun, riyad i paklamaya kalkıyor özellikle İbrahim Kalın ve Hakan Fidan ile İbrahim Yerlikaya artık yeter göreve çağırıyoruz vatandaş olarak.

1
0
yanıtYanıtla
Esnafin biri:

Fenerbahcenin basindako belalar senle ugur dundar siniz siz olmasaniz bu klubunun itibari o kadar yerlerde surunmez Ali Koc Klup baskanligindan da istifa etsin

1
0
yanıtYanıtla
Sadık:

Hakemleri tehdit eden ve Futbolu çirkinleştiren sensin ,bütün bunları tüm olarak ele almak lazım. Anadolu kulüplerinin hakkını ellerinden aldın.

0
0
yanıtYanıtla
White Turk:

Fenerin yakasından düş be adam.

0
0
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

Sen önce fenerbahçe başkanlığından istifa et

0
0
yanıtYanıtla
Murat Şengezer:

Başkan DERSİM sporada yardimci ol 1. Lig yeter bize

0
0
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title