Haberler
Güncelleme:

Büyükçekmece Belediyesi'ne yapılan rüşvet operasyonunda 8 kişi tutuklandı

Büyükçekmece Belediyesi'ne düzenlenen rüşvet operasyonunda gözaltına alınan 22 kişiden 8'i tutuklandı. Tutuklananlar arasında inşaat firması sahibi Ali G. ile Başkan Yardımcısı Nuraydın Sak da bulunuyor. Öte yandan Başsavcılık tarafından yıkılması için valiliğe yazı yazılan 140 villanın hiçbir temel atılmadan yapıldığı, zorunlu olan fore kazıkların çakılmadığı, sismik kontrollerin yapılmadığı belirlendi. Belediye personelinin ise maddi menfaat karşılığı inşaat ruhsatı verdiği belirlendi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

Export 86:

Rüşvetin cezası 15 sene olması şart neredeyse bütün belediyelerde rüşvet çarkı dönüyor

148
4
yanıtYanıtla
Cry:

Niye 15 bence rüşvet borcu alınan miktar artı sene olmalı

yanıt0
yanıt0
yusuf ayan:

Bu zaten bilinen bir şey bu kadar binanın yıkilmasindan zarar gormesinden belliydi en basit

32
1
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

her nedense hep chp belediyelerinde fırıldaklar dönüyor

11
16
yanıtYanıtla
Cevap :

Akepe belediyelerinin yapacağı fırıldaklar hiç basına yansır mı akıllı.

yanıt2
yanıt3
Bekir:

Bu kazığın ucu İmamoğlu'na kadar gider. O 140 villanın yapıldığı yer İSKİ'nin baraj havzası. Orası imara kapalı alandır buraya yapı iznini kim verdi?

8
2
yanıtYanıtla
ÜMİT KARANFİL:

Belediyelerdeki buz dağlarının görünen kısmı. Kim bilir kimin menfaati ile ters düştüler de ortaya çıktı. Layığıyla araştırılırsa, belediyelerde adam kalmaz. Milletin parası ile kendilerine arpalık sağlayanların hepsine LANET OLSUN.

10
0
yanıtYanıtla
Cradle Stone:

ÖMRÜM BOYUNCA CUMHURİYET HALK PARTİSİNE OY VERMİŞTİM ÇOK KOYU DESTEKÇİLERİNDENDİM BENİM İÇİN CHP BİTMİŞTİR TAAKİ KEMAL KILIÇDAROĞLUNA OY VERDİM KAYBETTİK VE BUNDAN SONRASI CHPDEN BİRŞEY OLMAZ MAHVETTİLER PARTİYİ ÇOK KÖTÜ FELAKETTEN BETER ÇOK YAZIK CHP NE HALDE NASIL YÖNETİLİYOR BOYKOT ETTİM ASLA HİÇ KİMSEYE OY VERMEYECEĞİME KARAR VERDİM. YAZIKLAR OLSUN CHP SİZE.... BIKTIRDINIZ

4
0
yanıtYanıtla
Sadık:

Chp normal

1
1
yanıtYanıtla
Onur Yener:

CHP'li belediyeler ve rüşvet-yolsuzluk suçları ayrılmaz ikili haline geldi, umarım yerel seçimlerde milletimiz aklı selim hareket eder...

2
0
yanıtYanıtla
Erener:

Böyleleri ceza almazlar hiç bir zaman.

0
0
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Turkiyede once evini binani dikersin sonra bir yolunu bulup tapunu alirsin cark ne yazikki boyle donuyor)))

0
0
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Bu Zaten Turkiye nin Kronik Sorunlarindan Sadece Bir Tanesi..Bir Tanesi de, Sanki Hep STANDARTLAR da Yapiliyordu da Simdi Birden Ne Oldu da Hersey Kanuni, Nizami Degilmis ? Acaba Siyasiler Rant Paylasimlarinda mi Sorun Yasadilar da Sikayet mi Oldu ?

0
0
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Canakkale deki yazliklar Antalyadaki ormanlarin icinde tarla dedikleri yerlerin hepsine villa dikmisler onlarda kacak, Turkiyede insanlar once evlerini dikiyorlar sonrasinda bir yolunu bulup tapu aliyorlar))) rusvet yedilere yaptirim zayifki boyle devam edip gidiyor)))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title