Haberler
Güncelleme:

Özel okulda cinsel istismar skandalı! Yabancı uyruklu öğretmen gözaltına alındı

İstanbul Çekmeköy'de özel bir okulda öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen yabancı uyruklu öğretmen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Öğrencilerin sosyal medya paylaşımları sonrası harekete geçen ekipler şüpheli öğretmeni yakalarken, zanlının aktif oturum izninin olduğu ancak çalışma izninin bulunmadığı tespit edildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

Emir Emir:

ÖZEL EĞİTİM KURUMU SORMUYORMU,BELGE İSTEMİYORMU,ÇALIŞMA İZNİ VARMI,DİPLOMA VARMI.ÖZEL OKULLAR YOL GEÇEN HANI GİBİ,TERÖRİST ÇALIŞTIRSALAR HABERLERİ OLMAYACAK.

185
1
yanıtYanıtla
Kemal Tankut:

aynen ozel.olan her sey arastirilmali hastane de okulda is yeride

yanıt52
yanıt0
Yavuz Şeker:

Zaten kolaydi calisma izni almasi .

yanıt0
yanıt0
Edep yahu:

yol geçen hanı oldu ülkemiz ipek yolu maşaallah

119
3
yanıtYanıtla
masteng aston:

Sapikligin uyrugu olmaz

105
11
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

çalışma müsadesi? Ya bu memlekette ömrü boyu tek kuruş vergi ödememiş el sanatkarları var... benim enişte hep ev yapar ama asla kuruş vergi ödemedi ve devlette sormuyor sen ne ile geçiniyorsun diye...

76
6
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Çalışma izni mi yokmuş. Güldürmeyin bizi. Kaçak çalıştırılan milyonlarca sığınmacı var bu ülkede. SGK primi ödenmiyormuş , vergisi yatırılmıyormuş , asgari ücretin de altında ücretle çalışıyorlarmış,. İşsizlik çoğalıyormuş. emekli maaşlarına zam yapılamıyormuş vs vs .Bindik bir alamete..

64
2
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

Hangi ülkeden olduğu neden gizli? Suriye mi Afganistan mı?

47
4
yanıtYanıtla
müfeyir Kaplan:

özel okullar kapatılmalı zenginler içindir devletimizin okulları var

27
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title