Haberler
Güncelleme:

Sancaktepe Belediyesi eski başkanı: Binayı yaptıran biziz, jakuzi hikayesi tamamen yalan

Sancaktepe Belediyesi'nin yerel seçimin ardından AK Parti'den CHP'ye geçmesiyle ortaya atılan jakuzi iddiasına eski Belediye Başkanı İsmail Erdem'den yanıt geldi. Erdem, "Sancaktepe Belediye binasını 2017 de yaptıran ve hizmete alan biziz." diyerek "Jakuzi hikayesi tamamen yalan ve iftira." ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (26)

Narter Nart:

evet yeni belediye başkanı... açsana canlı yayın...göster jakuziyi veya haber kaynağı sen yeniden git belediyeye aç göster aha çok beğendiğin jakuziyi... Halka delilli gelin... somut bir şeyler olsun ki.. görelim.

339
33
yanıtYanıtla
Mehmet Mirdeslioglu:

Yapamaz iftira atmak bunların kanunda var gerçi bunların kanıda bozuk ama napcan işte

yanıt0
yanıt0
GAGS:

Narter Allah'a da inanmıyorsun o zaman?

yanıt2
yanıt1
Hacı Şembeki:

Söylediğin gibi iddiasını ispatlamak Mert ve Dürüst Siyasetçilerin işidir..chp Çamur at,izi kalsın siyaseti uyguluyorlar...Bunu hep yapıyor. Sonuçta Yalan Üretim Merkezine inanan çok sazan var..

yanıt1
yanıt0
Samet Akın:

Bir sancaktepwli olarak . Sifonu çektik . Siz rahat olun.

130
149
yanıtYanıtla
Ünal Ünal:

Sizinde birgün silonunuz çekilecek

yanıt124
yanıt65
Harun Ateş:

25sene b..boguldunuz

yanıt16
yanıt5
Mustafa Uygun:

Hmm peki her yaptığınız binaya jakuzi yapıyormusunuz

60
52
yanıtYanıtla
FrrhBsk:

Gezizekalı ! olmayan ve yalanlanan bir bir şey için her binaya jakuzi mi yapıyorsunuz ne demek ?

yanıt44
yanıt19
GAGS:

frrh gezizekalı dediğin üzerinden bir geçer ömrünün sonuna kadar serum ile beslenip sonra ile hacet gidermek zorunda kalırsın..

yanıt4
yanıt8
sinan çayırcı:

Verin mahkemeye abi ! Ne duruyorsunuz yalan söyleyen kim varsa hesabını versin . Sen söylüyorsan sen ver o söylüyorsa o versin ben söylüyorsam ben hesabını vereyim . Kim ki bu milletin hakkını savunmuyor sağa sola peşkeş çekiyor nemalanıyorlar hesabını versin . Kim olursa olsun . Biz de burada halk olarak doğru söyleyeni ya da yalan söyleyeni bilelim .

83
10
yanıtYanıtla
GAGS:

konu mahkemeye illa ki intikal edecektir ancak üzerinin kapatılıp önceki onbinlerce usulsüzlük gibi unutturulmaması için bu şekilde gündem yapılmalı.. devlete maske satan bakan misali.. unutturulsa da iki kelime yazıp aratınca rezilliklerini tekrar tekrar görebilelim..

yanıt7
yanıt4
şahabettin Ayyıldız:

ben müslümanım diyenler böyle pahalı fantezilerden uzak durmas gerek

52
16
yanıtYanıtla
Ünal ÇAVDAR:

ESTEUZUBİLLAH. EY İMAN EDENLER SİZE BİR FASIK BİR HABER GETİRDİĞİNDE ONU ARASTIRIN. EĞER ARASTIRMADAN BİR KARAR VERİRSENİZ. PİŞMAN OLURSUNUZ. SENİİN İNANCINI BİLEMİIYORUZ AMA MÜSLÜMANLARIN BİLDİĞİ BİR KURANI KRİTER VAR(HUCURAT 6. AYET) BU KRİTERE SENDE EĞER MÜSLÜMANSAN SENIN AHİRAT VE DÜNYA HAYATIN İÇİN HAYIRLI OLUR.

yanıt17
yanıt2
Cafer KILIÇ:

Oh sefam olsun

17
9
yanıtYanıtla
Mehmet Mutlu:

doğru söz doğru adam

15
5
yanıtYanıtla
CAN:

iftira yalan haberin bir bedeli olmalı yoksa millet bu koyun insanları fotomontajla sosyal medya paylaşımlarıyla yalanlarına alet ediyor bu ülkeye idam şart insanın en büyük korkusu ölümdür ölümüne kimse yalan söylemez hırsızlık emez vatanı bölmeye kalkmaz ülke cennet olur çocuklarımız parklarda cıvıl cıvıl oynarlar

12
5
yanıtYanıtla
GAGS:

idam öncelikle, konuşmayı yazmayı bilmeyenlerden başlamalı ki daha müreffeh ve muteber bir geleceğe kavuşalım..

yanıt1
yanıt1
Est Este:

bina gereksiz büyük. ayrı bir saray gereksiz. en az 100 000 000 lira fazladan gereksiz para harcanmış. böyle 100 tane belediye binası 10 000 000 000 lira israf demektir. böyle 300 tane de diğer kurum binaları 30 000 000 000 lira israf. israf; para çalmanın diğer adı.

7
6
yanıtYanıtla
Kadir Tokay:

6000 metrekare yer yaptırmışsın kendin için. İçınde jakuzi olsa ne olur olmasa ne olur. Parayı savurmak için illa jakuzi yaptırmaya gerek yok. Başka türlü savurmuşlardır.

2
4
yanıtYanıtla
Blackened:

Ölçtün mü? Jakuzi yalan belgelendi eklentisine mi takildin?

yanıt2
yanıt0
ERKAN ÜNAL:

Canlı video çekilsin,kim iftira atıyor,herkes öğrensin

2
0
yanıtYanıtla
Mehmet Ben:

işleri güçleri algı yapmak tabi samanı veriiyorlar önlerine bazılarının taşısın lar bakalım

1
0
yanıtYanıtla
Harun Ateş:

İsmail erdem çok çalış tı belenbiliyor zaten israfyok zaten jakuzi yalan Şeyma hanım biraz zayıf kaldı biri kişi de Kibir li gördü Erdoğan nın veyaekibinin Şeyma seçimi yanlıştı yinede calismadı demek yalan olur İsmail erdem yapacak birísbirakmadi

1
0
yanıtYanıtla
er ak:

bu adam yeni belediye baskani degil. ama soylediklerinin dogrulugunu savcilik arastirsin

0
0
yanıtYanıtla
İbrahim Coşkun:

CHP nin yalanları bitermi?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title