Haberler
Güncelleme:

İstanbul Küçükçekmece'de AK Parti'nin seçim çalışmasına silahlı saldırı: 1 kişi ağır yaralandı

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışmasına uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı sonucu 1 kişi başından vurularak yaralandı. Ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan yaralının durumu ciddiyetini korurken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Saldırıya ilişkin geniş çaplı tahkikat başlatılmıştır. Yaralı vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Seçim sürecine ve demokrasimize yönelik bu tür menfur saldırıları şiddetle kınıyorum." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (55)

Murat Kılıç:

Eli silah tutan Suriyeliler gitmediği sürece Akpartiye oy vermeyeceğim. Muhalefete DEM den dolayı zaten oy vermiyorum.

238
100
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Sayın Murat Kılıç .. acaba soy ismini değiştirsen iyi olmazmı çünkü KILIÇ kelimesi bildiğin gibi savaşlar ile alakalı bir kelimeye benziyor ? Silahlı suriyeliler hakkında.. şunu demek isterim.. SİLAH insanlara savaşı hatırlatıyor olabilir ve bu akıllarına silah kullanmak geliyor olabilir ve kullanıyorlar olabilir. Ben mesela mutfakda sadece UFACIK BİR MEYVE bıçağı bulunduyorumki aklıma TUHAF ve KORKUNÇ düşünceler gelemesin.

yanıt19
yanıt181
Tutankamon Hoca:

mark sende hansa selam söyle soy adın gibi kol pa lık yapma

yanıt81
yanıt13
Mark Kolçak:

"ve bu sebepden dolayıda akıllarına silah kullanmak geliyor olabilir" olmalıydı cümlem. yada mesela "bu" kelimesi tamamen olmamalıydı yazımın içinde.

yanıt10
yanıt76
Mark Kolçak:

Sayın Tutankamon Hoca .. ben soy ismimi değiştirmek İSTERİM ancak mahkeme 1 veya 2 tane TANIK istiyor DURUŞMA gününde. İşte bu sebepden dolayıda beceremiyorum. Belki bir gün iyi bir mahkemeye denk gelirim ve tanık olmasa bile soy ismimi değiştirmeyi kabul ederler.

yanıt6
yanıt35
Haydar senkal:

Mark birader sen bayagi siyirmissin . Acayip kafa aciyon

yanıt3
yanıt1
Onur Yener:

Demokratik yollarla bir yere varamayacağını anlayan şer odakları en iyi bildikleri işi yapıyor...

125
148
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Mana yolları ile ilerlemek ve iş yapmak lazım. Demoktratik yollar ile değil. Demokrasi kelimesinin anlamı bile zor bir şeye benziyor ancak "Mana" kelimesinin anlamını herkes biliyor çünkü ilk okulda bile öğretiliyor "Mana" kelimesi.

yanıt7
yanıt49
Bozkurt:

Çünki siz demokrasi ne dir bilmiyorsunuz yargı sizin istediğiniz gibi olmasa yan odaları kullanıyorsunuz o da hali ile terörü tetikliyor yapacak bir şey yok iki kendini bilmez tepişirken olan arada kalana olacak

yanıt5
yanıt11
Tutankamon Hoca:

HER SECİM AYNI şeyler şaşırtmadık onur boş yapma

yanıt161
yanıt78
Osman Tokgonul:

Onur Yener , Türkiye de ne kadar demokrasi var ki demokratik yol olsun ? Maalesef bunlar gene mağdura yatacaklardır ... Vefat edene Allah'tan rahmet, yaralıya da acil şifa dilerim .

yanıt37
yanıt11
Onur Yener:

Bakın arkadaşlar size demokrasiyi öğreteyim, gidersin oyunu kullanırsın, sandıktan çıkan sonuca da saygı duyarsın, o kadar basit...

yanıt13
yanıt18
Sezgin Sezgin:

Adam demokrasiyi bir günlük sandıktan ibaret sanıyo..

yanıt2
yanıt2
Musti40 :

Tutankamon: Benki zamanında sıkı AKPci, bana dahi artık tuhaf gelmeye başladı, Neden şimdi ve hangi sebepten, anlamak mümkün değil! Umarım gerçekten planlı bir senaryo değildir!

yanıt4
yanıt4
I Bor :

Onur bey bu hazımsızlara ne anlatsan anlamazlar

yanıt5
yanıt6
Mehmet Vatandaş:

Onur Yener: demokrasi tanımına bayıldım o ne güzel anlatış öyle:)) Ama unuttuğun bir şey var tam oy sandıkları açılırken trafolara kedi giriyor, elektrikler kesiliyor ve sonrasında vatandaşın oyunun rengi bir anda değişiyor

yanıt5
yanıt4
Mehmet Vatandaş:

Varsayalım ki bu akp seçim çalışmalarına yapılmış bir saldırı. Bu durum kime puan kazandıracağını bile bile hangi aptal niye böyle bir eylem yapsın ki??

yanıt2
yanıt3
Ozan Polat:

Bu senaryoyu kendileri yapmadıysa ben de hiçbirşey demiyorum.

186
68
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Mağdur edebiyatı yapmaya çalışıyorlar. Kendilerine yapılmış gösteriyorlar. Onlara yakın yerde oluşmuş. Oyle olmasaydı kalabalığın bulunduğu tarafa doğru ateş acarlardi. Demektir başka bir olay ve tesadüf gibi görünüyor. Bu olayları lanetlemek lazim. Kınamak lazım.

yanıt87
yanıt31
Ufuk Gökceoglu:

chp ile karıştırıyor olabilirmisin

yanıt6
yanıt14
Bozkurt:

Kendi koyduğunuz yasalara uymasanız terör kaçınılmaz olur

125
51
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Birisi kanun üretip kendi kanunlarına uymaz ise.. o kişiye saldırmak mı doğrusu olur ? Elbetdeki hayır. O kişiden uzaklaşmak lazımdır.

yanıt9
yanıt24
Musti40 :

Mark: Sen kaç yaşındasın? vallahi çok merak ettim? Ve Ermeninisin?

yanıt24
yanıt14
Martin Sikertel:

Bozkurt hayrola bu işi de laikliğe bağlamamışsın; ilk kez adam akıllı bir yorum yapmışsın? Sende gelişme mi var, yoksa birileri senin hesabından mı yazıyor?

yanıt15
yanıt5
Mehmet Vatandaş:

Martin Sikertel: nasıl bağlamamış " kendi koyduğu yasalar" derken kast ettiği ne kardeş:))

yanıt2
yanıt1
Deniz SORAN:

Musti Ben Ermeniyim söyle canım nedir karın sancın?

yanıt3
yanıt6
Musti40 :

Deniz: Ben sadece sordum, Ermenilere birşey demedim, ben ırkçı değilim ve olamam, ömrüm hristiyanların arasında geçti, gurbette doğdum 43 yaşıma geldim!

yanıt4
yanıt0
Muharrem Güreli:

Kendileri yapmıştır

80
28
yanıtYanıtla
Vatansever:

Sizin aklınıza Acırım aklınıza nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorsunuz Anlamıyorum sizi

yanıt16
yanıt20
Oğuzsoyu:

Sen olsan, kendiş ve yakınlarının bulunduğu alana uzun namlulu silahlarla ateş ettirirdin öyle mi? zavallısın

yanıt8
yanıt11
ÖMER SÖKEN:

Adam ölmüş kurduğun cümleye bak

33
18
yanıtYanıtla
Abdullah Deyerli:

Canavar mağdur hem canavar hem mağdur , bravo

37
11
yanıtYanıtla
Firat Tas:

Mağdurum da mağdurum

27
15
yanıtYanıtla
Ayhan Konca:

Ben bunların ALLAH bir dediğine inanmıyorum..

22
11
yanıtYanıtla
Musti40 :

Yuh lan, hayırdır

21
8
yanıtYanıtla
bekir yapici:

videoda bir kisi aracin üst camindan ates ediyor elindede gördügüm kadariyla herhalde elindeki bir tabanca ama yapilan ilk resmi aciklamasa uzun namlulu silahlarla saldiri yapildigi 1 kisinin öldügü söylenmisti bir sonraki resmi aciklamada ise yine uzun namlulu silahlarla yani birden fazla silahla (kac silah kac kisi?)saldiri yapildigi ama sadece 1 yarali oldugu söylendi bu tutarsizlik niye.

26
3
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Suçu işlemiş kişi televizyona çıkıp "yaptığım şey bir hataydı aman aman bu hata tekrarlanmasın" demeli tüm ülkenin ve tüm dünyanın sağlığı ve iyliği için.

0
27
yanıtYanıtla
Mete Halıcı :

Sen ya bahar candan sın yada onun IQ'su kadar bir potansiyelin var. Ne bilim yada yorum yazarken 9,99 promilli falan olabilirsin. Başka türlü izah edilemezsin.

yanıt2
yanıt0
Mete Halıcı :

Sen ya bahar candansın yada onun kadar IQ potansiyelin var. Ne bilim yada yorum yaparken 9,99 promillisin. Başka türlü izah edilemezsin.

yanıt4
yanıt0
Dr.Kimbel:

Ne zaman adam olacaz akp yi sevmek zorunda degilsin chp yi sevmek zorunda degilsin demokrasi bir ülkede yasiyoruz istedigine oy verirsin ne yani silahli saldiri yapmak bu bir terör saldirisidir cok ayip dünya bizi izliyor

21
2
yanıtYanıtla
Ünsal Erol:

Yaralandı mi öldumu arkadaş

16
1
yanıtYanıtla
Mert Colok:

Geçmiş olsun

9
0
yanıtYanıtla
Bulut Gülü:

Bu saldırının araştırılması meclise önerge olarak gelse MHP ve AKP tarafından reddedilir

1
3
yanıtYanıtla
Xn Fx:

sağ ya da sol hangi kesimden olursanız olun, yorumu, yorum yapmak için yapmayın, büyük resmi görüyorum ayağına gerçeklikten kopmayın, bilmediğiniz şeyleri biliyormuş gibi sallamayın, herkes yalancı çoban bir siz doğrucu davut, değilsiniz.

2
2
yanıtYanıtla
Barbaros:

Ak partiye artık inanmıyorum oy not vermem

0
3
yanıtYanıtla
Doğuş:

Saldıranlar şu ana kadar yakalanmadı ise kendi içlerinden birileridir

1
2
yanıtYanıtla
Ahmet Dayı:

Ülkeyi zaten bu adamlar yönetiyorlar kendi guvenligini saglayamiyorsa bizim guvenligi nasıl sağlayacak

1
2
yanıtYanıtla
yusuf erdin:

meydan larda ahkam kesen yöneticiler önce allah tan korkun adaletten ayrılmayın adaleti kevgire çevirdiniz hiç utanma yokmu sizde

2
1
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Teröristin ve teröristi destekleyen herkesin devlet kurumlarımız başta tüm kurumlarımızdan sosyal medya tv görüntülü sesli haber kanallarından internet sitelerinden temizlenmesi için kaç kişinin daha ölmesi gerekiyor ?

2
0
yanıtYanıtla
Mustafa TekkaleMMM:

Mark kolçak yapay zeka.. kopyala yapıştır yapan bir yapay zeka

2
0
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

sayın Murat Kurum saldırı ile ilgili henüz bir bilgi yokken hemen üstlenip durumdan vazife çıkarıp seçim malzemesi yapmayın

0
2
yanıtYanıtla
Barbaros:

2009 seçimleri davos olayı seçim kazanan Akp 2014 seçim rüşvet olayı kazanan Akp 2015 saldırılar kazanan Akp 2023 terör edebiyatı kazanan Akp 2024 saldırılar acaba kim kazanır )))

0
2
yanıtYanıtla
FATİH ARSLAN:

Bayrağı vatanı ezxanı bir uyduruk belediye seçimine bağlayanlar ve buna inanan cahiller sizlerden gına geldi. Alın bütün ülke il ilçe köy bucak sizin olsun da kurtulsak..

1
1
yanıtYanıtla
Samarpan Bhav:

Texas Style

0
1
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Bu nereden çıktı şimdi. Ne güzel propagandalar , mitingler ,konuşmalar yapılırken ne bu şimdi...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title