Haberler

İvrindi'de Hayvancılık Gelişiyor

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, hayvancılık gelişirken, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün kırsal mahallelerde açtığı hayvancılık kursları da yoğun ilgi gördü.

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde, hayvancılık gelişirken, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün kırsal mahallelerde açtığı hayvancılık kursları da yoğun ilgi gördü. Çukuroba Mahallesinde devam eden Süt Sığırı Yetiştiriciliği Kursu'da, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Arif Kunduzcu, öncülüğündeki bir heyet tarafından ziyaret edilirken, kursiyerlerle sohbet edildi ve bilgi paylaşımında bulunuldu.

İvrindi'de, ilçe merkezi ve mahallelerde Halk Eğitimi Merkeziz tarafından açılan Süt Sığırı Besi Sığırı ve Koyun Yetiştiriciliği kursları yoğun ilgi gördü.. Çukuroba Mahallesinde devam etmekte olan Süt Sığırı Yetiştiricisi Kursunu, Belediye Başkan Vekili Muharrem Mumcu, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Karaavcı, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dursun Okur, Ziraat Odası Başkanı Hasan Hüseyin Koyun, Trafik Eğitimi Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Kukuş ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Arif Kunduzcu ziyaret etti. Kurs öğretmeni Veteriner Hekim Mehmet Kundakçı ve kursiyerlerden kursla ilgili bilgi alındı. Bayanlarında yoğun ilgi gösterdiği kursiyerler, kursun çok verimli geçtiğini, birçok yeni bilgiler öğrendiklerini, hatalı ve eksik bilgileri düzelttiklerini ve böyle çalışmanın mahallelerinde yapılmasından çok memnun olduklarını ifade ederken, Müdür Arif Kunduzcu da, kursların devam edeceğini söyledi. . Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Arif Kunduzcu, "Bölgemizde hayvancılığın gelişmesi için bu eğitimlerin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bunun için de kurslarımız devam edecek" dedi.. Belediye Başkan Vekili Muharrem Mumcu'da, ilçede çok ihtiyaç olan mezbahanın yapımı hakkında bilgi verdi. İlçe Tarım Müdürü Dursun Okur ise, Tarım Bakanlığının Genç Çiftçi Projesi hakkında bilgiler verdi. Balıkesir Trafik Eğitimi Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Kukuş'da, hayvanların sebep olduğu trafik kazaları ve trafik kuralları hakkında mahalle halkını bilgilendirdi. Daha sonra soru cevap şeklinde hayvancılığın sorunları ve çözümleri konuşuldu. Toplantı sonunda kursiyerlere konuklar tarafından kurs katılım belgesi verildi. Müdür Arif Kunduzcu ve diğer konuklar, Çukuroba Mahallesi halkına, gösterilen konukseverlik ve gösterdikleri ilgi alakadan dolayı teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Hasan Hüseyin Koyun Balıkesir İvrindi Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title