Haberler

İstanbul Maltepe'deki Maliye Hazinesine Kayıtlı İki Taşınmaz Özelleştirme Kapsamına Alındı

Maliye hazinesine kayıtlı İstanbul'un Maltepe ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki iki taşınmaz özelleştirme kapsam ve programına alındı.

Maliye hazinesine kayıtlı İstanbul'un Maltepe ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki iki taşınmaz özelleştirme kapsam ve programına alındı. Taşınmazların özelleştirmesinin iki yıl içinde tamamlanması öngörüldü.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın tebliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Maliye hazinesine ait taşınmazların özelleştirme kapsam ve programına alınmasına yönelik Özelleştirme Yüksek Kurulu'na yönelik tebliğe göre Marmaray Projesi kamulaştırma alanında kalan 18,50 metrekarelik kısmın daha sonra ifraz edilerek özelleştirme kapsamı dışında tutulması kaydıyla Maliye hazinesine ait İstanbul'un Maltepe ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 430 metrekarelik taşınmaz ile 918 metrekare yüzölçümlü taşınmazlar özelleştirme kapsam ve programına alınacak. Özelleştirme işlemleri tamamlanıncaya kadar söz konusu taşınmazların her türlü bakım, onarım ve işletilmesi ile bu taşınmazlardan doğan her türlü yükümlülükler ve işletilmelerinden elde edilecek gelirler Maliye hazinesine bırakılacak. Özelleştirme işlemleri iki yıl içinde tamamlanacak.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Cumhuriyet Mahallesi İstanbul Maltepe Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title