Haberler

İstanbul'da Hizbullah Operasyonu

Güncelleme:

'Hizbullah Soruşturması' Kapsamında 'Doğruhaber' Adlı Gazetede Arama Yapılıyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen 'Hizbullah soruşturması' kapsamında 'Doğruhaber' adlı gazetede arama yapılıyor. Sabah saatlerinde başlayan aramanın hala sürdüğü öğrenildi.

Özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Hakan Karaali tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Fikret G. İle Mehmet Ali G. İsimli iki şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Aynı soruşturma kapsamında 21 Ocak 2011 tarihinde Hacı İnan ile 'Doğruhaber' gazetesi yazarlarından Mehmet Eşin tutuklanmıştı.

Operasyonla ilgili gelen son bilgilere göre 1 gazete, 1 dernek, 1 de yayınevinde polis aramalarını sürdürüyor. Gözaltı sayısı 3 oldu. "Doğru haber" gazetesi genel yayın yönetmeni Mehmet Göktaş'ın Kayseri'de, Gazetenin 2 yazarın da İstanbul'da gözaltına alındığı öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen 'Hizbullah soruşturması' kapsamında 'Doğruhaber' adlı gazete ile bir yayınevi ve bir dernek binasında arama yapılıyor.

Sabah saatlerinde başlayan aramaların hala sürdüğü söz konusu gazetenin genel yayın yönetmeninin Kayseri'de, 2 yazarının da İstanbul'da gözaltına alındığı öğrenildi.

Özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Hakan Karaali tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan yazarların Fikret Gültekin İle Mehmet Ali Gönül. Kayseri'de gözaltına alınan genel yayın yönetmeni ise Mehmat Göktaş.

Aynı soruşturma kapsamında 21 Ocak 2011 tarihinde Hacı İnan ile 'Doğruhaber' gazetesi yazarlarından Mehmet Eşin tutuklanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title