Haberler

İSKİ'nin Atıksu ve İçmesuyu Hatları Yenileme İhalesi

'Bakırköy-bahçelievler Şube Müdürlüğü Meskun Sahası İçerisinde Bozuk, Çökük, Hasarlı ve Hizmet Dışı Kalmış Mevcut Atıksu ve İçmesuyu Hatlarında Kısmi Yenileme İhale Sonuçlandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından, daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, 'Bakırköy-Bahçelievler Şube Müdürlüğü meskun sahası içerisinde bozuk, çökük, hasarlı ve hizmet dışı kalmış mevcut atıksu ve içmesuyu hatlarında kısmi yenileme ve rehabilitasyon işi için açılan ihale sonuçlandı.

İhaleyi 12 milyon 93 bin 823 lira bedelle. 'MRM Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi' kazandı.

İşin bitiş tarihi 20 Ocak 2014 olarak belirlendi.

Pazarlık usulü ile 19 Ağustos 2010 tarihinde yapılan ihale için toplam 25 firma teklif verdi. Yapılan değerlendirme sonucu bu tekliflerin 24 adedi geçerli sayıldı.

Bakırköy-Bahçelievler Şube Müdürlüğü meskun sahası içerisinde bozuk, çökük, hasarlı ve hizmet dışı kalmış mevcut atıksu ve içmesuyu hatlarında kısmi yenileme ve rehabilitasyon işi genel olarak atıksu şebeke hatlarında yenileme ve onarım, açık Kazı ile 11 bin 90 metre atıksu şebeke hattı yenilenmesi, 26 bin metre tıkalı rabıt açılması, 5 bin 500 adet tıkalı kanal açılması, 280 bin metre atıksu ana kanal temizliği, 280 bin metre ana kanal görüntülenmesi, içmesuyu şebeke hatlarında yenileme ve onarım, açık kazı ile 3 bin 550 metre içmesuyu şebeke hattı yenilenmesi, 23 bin 500 metre şube yolu onarımını kapsayacak.

- TAVŞANCIL İÇMESUYU VE KANALİZASYON İNŞAATI İHALESİ-

Bu arada, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğünün 'Tavşancıl içmesuyu ve kanalizasyon inşaatı' ihalesi de sonuçlandı.

İhaleyi toplam 4 milyon 58 bin 599 lira bedelle, 'Yetkin İnanca' kazandı.

İşin bitiş tarihi 28 Ocak 2012 olarak belirlendi.

Açık ihale usulü ile 8 Haziran 2010 tarihinde yapılan ihale için, toplam 13 firma teklif verdi. Yapılan değerlendirme sonucu bu tekliflerin 10 adedi geçerli sayıldı.

Söz konusu ihale ile 18 bin 534 metre içmesuyu hattı, 16 bin 565 metre kanalizasyon hattı ve 1 adet bin kişilik fosseptik inşaatı yaptırılacak.

(CNS-YIL) - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title