Haberler

İshak Gazel, Simav'da Gençlerle Bir Araya Geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divan üyesi Kütahya AK Parti Milletvekili İshak Gazel, Simav’da üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divan üyesi Kütahya AK Parti Milletvekili İshak Gazel, Simav'da üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Teknik Eğitim Fakültesinde konuşan Gazel, "16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında bilinçli olarak karar verecek olan siz gençlerimiz, sistemin nasıl değişeceğini herkese anlatmalısınız. Cumhurbaşkanlığı sistemi bir rejim değil, mevcut sistemdeki karışıklığın düzeltilmesidir. Devleti olan bir halk sistemi sayesinde büyüme ve gelişmenin de önü açılacaktır" şeklinde konuştu.

Simav Ak Parti Başkanı Hüseyin Güner ve Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan ile bir araya gelen Gazel, Simav'a yapılan hizmetler ve yapılması gerekenleri konuştu, AK Parti Simav Teşkilatında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda Belediye Başkanı Özkan ve AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güner de birer konuşma yaparak, Simav'daki çalışmalar hakkında bilgi verdi. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Gazel AK Parti Kütahya Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title