Haberler

İntihar Eden Polisin Cenazesi Toprağa Verildi

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde beylik tabancasıyla intihar eden polis memuru 26 yaşındaki Timur Sönmez'in cenazesi, memleketi Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde toprağa verildi.

Viranşehir'deki polis memuru arkadaşıyla birlikte kaldığı evde önceki gün akşam beylik tabancasıyla kendini başından vurarak yaşamına son veren Timur Sönmez'in cenazesi, Ereğli Devlet Hastanesi morgundan alınarak Çiğdemli Köyü'ndeki baba evine getirildi. Burada Sönmez'in anne ve babası ile diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Sönmez'in köy camiindeki cenaze namazına Zonguldak Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Betni ve bazı mesai arkadaşları da katıldı. Sönmez'in cenazesi, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları arasında toprağa verildi.

Taziyeleri kabul eden Salih Sönmez, oğlunun hiçbir sorununun bulunmadığını, yakında evleneceğini, neden intihar ettiğini bilmediklerini söyledi. Oğlunun, olay günü annesi ve nişanlısıyla konuştuğunu anlatan Salih Sönmez, "Durumunda herhangi bir anormallik yokmuş. Hatta nişanlısına, gece nöbet saatinde kendisini kaldırmasını istemiş. Ancak gelinim aradığında telefonu açan olmamış. Meğer o saatlerde olan olmuş" dedi.

Acılı baba, "Neden böyle bir şey yaptın oğlum. Bu evin kumlarını kardeşinle birlikte taşıdın. Madem böyle yapacaktın, bu evi neden yaptırdın. Neden nişanlanmak istedin. Beni neden kandırdın oğlum. Seni düğüne beklerken cenazenle mi karşılaşacaktım" diyerek gözyaşı döktü.

Cenazeye katılan Timur Sönmez'in ev arkadaşı polis memuru Ali Osman Yeşilbayrak da arkadaşının intiharına çok şaşırdıklarını söyledi.

- Zonguldak / Eregli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title