Haberler

İngiliz Basınından Küstah Kur'an İddiası

Güncelleme:

İngiliz tarihçiler tarihi Kur'an-ı Kerim sayfaları üzerinde yaptıkları araştırmalarda söz konusu Kur'an'ın Hz. Muhammed'den önce yazıldığını iddia ettiler.

İngiltere'deki tarihçi ve uzmanlar bulunan Kur'an-ı Kerim sayfaları üzerinde yaptıkları araştırmalara göre söz konusu Kur'an'ın Hz. Muhammed'den daha önce yazılmış olabileceğini söyledi. Uzmanların iddiasına göre Birmingham'daki Kur'an parşömeni 568 ile 645 yılları arasında yazılmış… Hz. Muhammed 571 ile 632 yılları arasında yaşadığından dolayı söz konusu iddiaya göre bulunan parşömenler Hz. Muhammed'den daha eski.

İNGİLİZ BASININDAN ŞOK İDDİA

Times ve Daily Mail gibi İngiliz basını mecralarında yer alan bu şok iddiaya göre Hz. Muhammed öncesi ve erken İslam tarihi yeniden yazılabilir. Bir ay önce İngiltere'deki Birmingham Üniversitesi'nde bulunan Kur'an-ı Kerim parşömeninin yapılan karbon testleri sonucunda en eski Kur'an parçası olduğu iddia edilmişti. (Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dünya Haberler

500

Yorumlar (471)

KEREM:

allah yok din yalan bos seyler hz muhammedin yazdigi kusursuz bir yalan sadece o kadar

17
514
yanıtYanıtla
ABDULLAH:

sizin gibiler için cehennemin varlığına öyle seviniyorum ki , tarif edilemez bir mutluluk . seninde keşke toprak olsaydım diyeceğin bir gün elbet gelecek . . .

yanıt1
yanıt2
byx68:

diger tarafa gidince neyin olup olmadigini ögretirler sana. Gerci dine inanmak mantik ve akil isi mantikda sende olmadigindan sende hayvanlarla ayni muameleye tabi kalirsin belki, ozaman yirtasin belki bu kafayla.

yanıt2
yanıt1
REZİPLi:

Sen Olmasaydın cehennem kim için var olacaktı

yanıt0
yanıt1
BİRİSİ:

hiç kur''anı açıp okudun mu ? Kötülüğü mü emrediyor? Gidin Zina yapın, ahlaksızlık mı yapın diyor ? Nedir bu inançsızlık anlamıyorum. . Bu arada bu kadar eminsen bir tane delil gösterir misin kardeşim ? Gel Boşa günaha girme. .

yanıt0
yanıt1
Turkish:

Adamı bulup ne yapicaksin. İnanmiyorsa kendine.

yanıt1
yanıt0
anti kurnaz:

Doğru olabilir ZatenKuranın yarısı Tevrattan yarısı İncilden alınma yarısıda bu bulunan kitapdan alınmış olabilir Bilim Herkesden daha haklıdır bunuda unutmayalım . .

41
42
yanıtYanıtla
............:

tövbe et . mevlam senin gibilerine hidayet eylesin. anti kurnazmısın ne salaksın dinden çıkarsın eğer müslümansan

yanıt3
yanıt1
tabi tabi:

Son tarih 645 diyor bu birinci husus Karbon testlerinin sıhhati tartışılır çünkü bazen m.ö. 3000 ila 3500 gibi rakamlar verirler ki 500 yıllık fark olur bunun nesine güveneceksin bu iki Bir nehirde iki balık kavga ediyorsa bilinki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir diye zannedersem bir kızılderili sözü varki dünyanın fitnebaşı bir ingiliz diyorsa neyine güveniyorsun bu üç

yanıt3
yanıt1
zamir:

35 islamiyetten bi haber sığır bu adamın yorumunu beğenmiş...Hakikaten bu sitede enteresan mahlukatlar var.

yanıt3
yanıt2
Tüm 471 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title