Haberler

İnanılmaz Olay!

Güncelleme:

Gaspçıların Silahından Çıkan Mermi ,Omuzundaki Apoletliğe Saplandı

Antalya'da bir şirketin kuryeliğini yapan güvenlik görevlisinin bulunduğu otomobilin önü, yarış motosikletli iki gaspçı tarafından kesildi. Kurye geçirdiği şokla hareketsiz kalırken gaspçılar, içinde 6 bin TL olan çantayı alarak kaçtı.

İlginç gasp olayı bugün sabah saat 10.20 sıralarında Etiler Mahallesi 835 Sokak üzerinde meydana geldi. Bir sigara dağıtım firmasında özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 28 yaşındaki Eren Kaluç, şirkete ait 07 ECH 90 plakalı otomobille banka şubesine gitti. Burada şirkete ait içinde 6 bin TL parayı alan ve çantayla şubeden çıkıp araca binen Kaluç, motosikletli iki gaspçı tarafından takip edilmeye başlandı.

Kurye Etiler Mahallesi'ne geldiğinde motosikletli gaspçılar araca yanaşarak silah tehdidi ile durdurmak istedi. Eren Kaluç, aracı durdurmak istemeyince motosikletin arkasında oturan gaspçılardan biri silahını çekerek ön cama ateş etti. Tabancadan çıkan mermi ön camı kırdıktan sonra kurye Eren Kaluç'un sol omuzundaki apoletliğe saplanarak durdu. Olayda yara almayan Eren Kaluç, geçirdiği şokla aracını durdurdu. Kısa süreli panikten faydalanan gaspçılar otomobilde bulunan içinde 6 bin TL olan çantayı alarak izlerini kaybettirdi.

Polis, kaskları olduğu için eşkali alınamayan ve plakasız motosikletle kaçan iki gaspçıyı yakalamak için operasyon başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title