Haberler

İmamın Karısını Kaçıran Muhtar Saray'a Çağrılmadı

Güncelleme:

Alanya'da köy imamının eşinin kaçırdığı iddiasıyla ifadesi alınan Muhtar M.Y., Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından düzenlenen muhtarlar toplantısına çağrılmadı.

Alanya'da geçtiğimiz günlerde imamın karısıyla kaçan muhtar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düzenlediği muhtarlar toplantısına çağrılmadı. Daha önce toplantıya katılacak muhtarlar listesinde bulunan Muhtar M Y.'nin telefonla aranarak, listeden çıkartıldığı bilgisinin verildiği öğrenildi.

ÖNCE TOPLANTI SONRA YEMEK

Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı muhtarlar toplantısına, Alanya'dan Yeniköy Muhtarı Ahmet Göktaş, Hocalar Muhtarı İbrahim Çetin katılacak. Muhtarlar toplantısının ardından aynı gün Cumhurbaşkanı ile birlikte yemek yiyecek muhtarlar, yeniden Alanya'ya dönecek. Yeniköy Mahalle Muhtarı Ahmet Göktaş, "Cumhurbaşkanımız ile buluşacak olmanın onuru ve heyecanını yaşıyoruz. Bu buluşmayı bizlere sunanlara da teşekkür ediyoruz." dedi.

İMAMIN EŞİNİ KAÇIRAN MUHTARA VETO

Öte yandan, geçen hafta köy imamının eşini kaçırdığı iddiasıyla jandarma tarafından ifadesi alınan Muhtar M.Y.'nin de önce listeye dahil edildiği, ancak bu olayın ardından listeden adının çıkarıldığı ve durumun kendisine telefonla tebliğ edildiği öğrenildi.

MUHTAR AÇIKLAMASI

Muhtar M.Y., İHA'ya yaptığı açıklamada, kendisinin telefonla Ankara'dan arandığını, Alanya'daki muhtarların daha önce üçerli gruplar halinde davet edilirken bu defa ikişerli gruplar halinde davet edildiği için kendisinin listeden çıkartıldığını iddia etti. Muhtar M.Y., listedeki değişikliğin daha önce yaşanan kadın kaçırma olayıyla ilgisinin bulunmadığını ileri sürdü.

Alanya'nın Gümüşgöze Mahallesi'nin evli ve 3 çocuk babası olan Muhtarı M.Y. (40), yine evli ve iki çocuk annesi olan mahalle imamının karısıyla kaçtığı gerekçesiyle jandarma tarafından ifadesi alınmış ve serbest bırakılmıştı. İmam ise olayın ortaya çıkmasının ardından eşinden ayrılmak için boşanma davası açmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Yeniköy Alanya Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (15)

BznMobil-IOS:

Muhtarlar muhtar olalı böyle zulüm görmedi. Getirin mazlumu. Hey allahım ne günlere kaldık

0
0
yanıtYanıtla
Yigit IneboluluMobil-ANDROID:

ulan bu ulkede ne bitmez muhtarlar varmis.demekki ulkemizde iki cesit muhtar varmis.tayyipi ak-saraya cagirdigi muhtarlar akkoyunlarin muhtarlariymis

0
0
yanıtYanıtla
vuralMobil-ANDROID:

bu ne şimdi haber mi ?

0
0
yanıtYanıtla
iyi adamMobil-ANDROID:

tayyibin imamlari yine ihbardammi bulunn teklifinde bulu acak

0
0
yanıtYanıtla
İşte adalettt Mobil-ANDROID:

zuhahahahahahauahsushe habere bak

0
0
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

vay vay muhtar vay

0
0
yanıtYanıtla
Bu Muhtar Şanslı muhtarMobil-IOS:

Arkadaş bu Sn Cumhurbaşkanımız iyi hoş da hep aynı seyleri söylüyor!biktik usandik,oradaki beyaz üniformalı Bahriye subayin(komutan bi da beni çağırmayın bıktım)dedim,adam bana (abi ben şefgarsonum,bana söyleme )demez mı??

0
0
yanıtYanıtla
nukleer Mobil-ANDROID:

razillik kepazelik bu resmen domates cumhuriyeti bu ne yaw muhtar kim cb kim sen devletin basisin arkadaş bu ne gün yapar gibi muhtar topluyor

0
0
yanıtYanıtla
KozaMobil-ANDROID:

kandir milleti Muhtarla saray la.. koyun çok memlekette..

0
0
yanıtYanıtla
KozaMobil-ANDROID:

Muhtarlar sarayı. hu. ha. haaaaaa...

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title