Haberler

'İlk Seviştiğinde Çok Gergindi'

'Orada Neler Oluyor' Programına Konuk Olan 'Vicdan' Filminin Yönetmeni Erden Kıral'dan Çarpıcı Açıklamalar

'ORADA NELER OLUYOR' PROGRAMINA KONUK OLAN 'VİCDAN' FİLMİNİN YÖNETMENİ ERDEN KIRAL'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

-Nurgül Yeşilçay ve Murat Han'ın sevişme sahnesini iki kez çektim. Çünkü oyuncular ilkinde çok gergindi. İlki çok abartılı, gerçek dışı ve sertti. Nurgül bu sahnede çok gerildi. Murat Han'da çok zorlandı. Daha sonra onları sakinleştirip ikinci kez çektim.

-Filmde en çok rolü Nurgül'e verdim. Hikâyeyi onun üzerine kurdum. Bu yüzden Murat Han bana bozuldu ve 'Ben dış kapının mandalı mıyım?' dedi. Sonra aramız limoni oldu.

-Tülin Özen çok metodik ve aritmetik oynadı. Bu yüzden ödülü kaçırdı. Nurgül'de metot ve aritmetik yoktu. Kalbinden oynadı ve kazandı.

-Çekimler için İzmir'e gitmemiz gerekiyordu. Ama Nurgül ısrarla gitmek istemedi. Nedenini sorduğumda çok dokunaklı bir cevap verdi. Bana; 'İzmir'deki yoksulluk ve fakirlik günlerim aklıma geliyor. Ne olur oraya gitmeliyim Erden abi' dedi.

'Vicdan' filminin başrol oyuncularından Tülin Özen, Nurgül Yeşilçay'ın canlandırdığı Aydanur'la kendisinin canlandırdığı Songül karakteri arasındaki lezbiyen ilişki tartışmaları için şunları söyledi: 'Aydanur'a resmen aşık. Bir tür lezbiyenlik ama cinselliğini bilmiyoruz. Ne derece, onu bilmiyorum ama bir aşk var. Ama o aşık olduğunu anladığı anı biliyorum. Dolayısıyla karakteri çözdüğümü hissettim.'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title