Haberler

İkizleri Ölüm Ayırdı

Güncelleme:

Merve Leman ile Müzeyyen Avanoğlu, Şofbenden Sızan Gazla Zehirlenerek Hayatlarını Kaybetti.

Adana'da 13 yaşındaki Merve Leman ile kardeşi 11 yaşındaki Müzeyyen Avanoğlu, şofbenden sızan gazla zehirlenerek hayatlarını kaybetti. Ölen her iki kardeşin de ikizleri olduğu belirtildi.

Olay, akşam saatlerinde Merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı Geçitli Beldesi'nde meydana geldi. Hikmet, Selda Avanoğlu çifti kısa süre önce ameliyat olan babaları Dursun Tümer'i ziyaret etmek için çocuklarıyla birlikte Geçitli Beldesi'ne gitti. Ziyaret sırasında Merve ile Müzeyyen Leman kardeşler, duş almak için banyoya girdi.

Çocuklardan uzun süre haber alamayan ailesi banyoyu kontrol ettiğinde iki kardeşi baygın halde buldu. Çocukların şofbenden sızan gazla zehirlendiğini düşünen aile, hemen durumu 112 Acil Servis ekibine bildirdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulansla Merve Leman Adana Devlet Hastanesi'ne, kardeşi Müzeyyen ise Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenen her iki kardeş de yolda yaşamını yitirdi. Acılı aile sinir krizleri geçirirken, çocukların cesetleri otopsi yapılmak üzerene Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Ölen 13 yaşındaki Merve Leman ile 11 yaşındaki Müzeyyen'in ikizleri olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title