Haberler

İki Aylık Evli Kadının Eşi Tarafından Öldürülmesi Davası

İzmir'in Bayraklı İlçesinde, Geçen Yılın Eylül Ayında, Boşanmak İstediği Gerekçesiyle İki Aylık Karısını Bıçaklayarak Öldürdüğü İddia Edilen Sanığın Yargılanmasına Devam Edildi

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, geçen yılın Eylül ayında, boşanmak istediği gerekçesiyle iki aylık karısını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi.

İzmir 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Şahhaydar Bozkaya ve avukatları, öldürülen Sevil Bozkaya'nın annesi müşteki Ayten Bayındır ve Sevil Bozkaya'nın oğlu H.Ş. (15) katıldı.

Duruşmada dinlenen H.Ş, sanığın üvey babası olduğunu belirterek, olay gecesi sanığın eve gelerek dışarıda olan annesini beklemeye başladığını, annesi geldikten sonra 'Beni neden eve almıyorsun, neden böyle davranıyorsun?' şeklinde konuştuğunu anlattı.

Bir süre sonra tartışmanın büyüdüğü, annesinin mutfağa doğru yöneldiğini ve kendisine 'Oğlum dayını ara, gelsin' dediğini kaydeden H.Ş, 'İkisi mutfakta boğuşmaya başladılar, tam oraya doğru yönelirken sanığı elinde kanlı bir bıçakla dışarı çıkarken gördüm. Bu bıçak onun şahsi bıçağıydı, zaten biz taşınacağımız için eşyalar toplu vaziyetteydi. Sanık bıçağı koltuğa sürüp temizledikten sonra dışarı çıktı' diye konuştu.

Duruşmada, cumhuriyet savcısı esas hakkında mütalaasını sundu. Savcı, mütalaada, sanığın 'kasten adam öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Mahkeme heyeti, mütalaaya karşı savunma hazırlamaları için sanık ve avukatlarına süre vererek, duruşmayı erteledi.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, geçen yılın Eylül ayında, hırsızlık suçundan sabıkası bulunan Şahhaydar Bozkaya, Temmuz ayında evlendiği eşi Sevil Bozkaya'yı boşanmak istediği gerekçesiyle bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmıştı. Sanık hakkında 'kasten adam öldürmek' suçlamasıyla müebbet hapis istemiyle dava açılmıştı. (NAZ-AYT-MV-İC) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Ekmek bıçaklı vahşet! Eve köpek getirdiği için kavga ettiği oğlunu öldürdü

Ekmek bıçaklı vahşet! Eve köpek getirdiği için kavga ettiği oğlunu öldürdü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title