Haberler

    İddia: Samsung Galaxy S6, Ces 2015'te Açıklanacak!

    Yeni amiral gemisinin resmi olarak ne zaman açıklanacağı belli oldu mu?

    Hasan Uğur Nayır - -

    Samsung Galaxy S5 geçen sene Mobile World Congress'te açıklandı, 1.5 ay sonra yani nisan ayında satışa sunuldu. Koreli şirketin S6'yı aynı zaman çerçevesinde çıkaracağı tahmin ediliyordu.


    Şimdiki raporda göre işler biraz daha değişmiş durumda. Samsung'un sıfırdan yeni bir anlayışla tasarladığıiddia edilen Galaxy S6'yı, daha erken bir zamanda çıkartarak 2015 yılına flaş bir başlangıç yapabilir. En azından Güney Kore medyasında çıkan rapora göre analistler CES 2015'te S6'nın açıklanacağı öngörüyor. Hikayenin geri kalanına birlikte bakalım.


    Galaxy S6 beklenenden daha erken mi çıkacak?


    Koreli online yayın Chosun Biz, MAS'tan (Güney Kore dışında bir kurum/Mirae Asset Securities) analistleri göstererek Galaxy S6'nın Las Vegas'ta düzenlenecek olan CES 2015'te(6-9 Ocak arası) açıklanacağını ileri sürdü. Analistler S6'nın Edge modelinin de (Kavisli ekranlı modeli) duyurulacağına inanıyor. Gerçi Sammobile'a göreyse Galaxy S6 Edge çıkmayacak. Bu da ayrı bir konu.


    Eğer olur da Galaxy S6 ve S6 Edge CES'te açıklanır ve beklenenden daha erken çıkarsa, Samsung çok iyi bir çıkış yakalayabilir. Bu da yüksek kâr demek. Analistler 2015'te 45 milyon Galaxy S6'nın sevk edileceğini düşünüyor. 10 milyon da S6 Edge ünitesinin sevk edileceğini öngörüyorlar.


    Söylenenlere bakarsak Samsung'un bu sene beklentilerin altında kâr etmesinden dolayı, şirket içinde ve mobil tarafta yeniden yapılandırma gerçekleşti. Bu yüzden eski stratejiler kutuya saklanıp, rafa kaldırılmış olabilir. Samsung yeni bir planlamayla karşımıza gelebilir. Bu yüzden en azından Galaxy S6'nın beklenenden daha erken çıkması sürpriz sayılmaz.




    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Samsung Galaxy Güney Kore Hasan Uğur Samsung Teknoloji Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

    Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

    Bakmadan Geçme

    KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title