Haberler

İç Anadolu Bölgesi - 28.07.2010 / Çarşamba

SİVAS İZCİ : Çorapçı hanı tarih oldu Bir süredir Sivas belediyesi tarafından restorasyon işi sürdürülen Çorapçı Hanı'nda çalışmalar durduruldu.

SİVAS

İZCİ : Çorapçı hanı tarih oldu

Bir süredir Sivas belediyesi tarafından restorasyon işi sürdürülen Çorapçı Hanı'nda çalışmalar durduruldu. Handa incelemede bulunan İl Özel İdaresi koruma Uygulama denetim Bürosu yetkilileri hanın tamamen yıkıldığını tespit ederek restorasyon kanununa aykırılıktan çalışmaları durdurdu.Restorasyonla ilgili son kararı tabiat Varlıklarını koruma Bölge kurulu verecek.

HAKİKAT : 17 bin işsiz var

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Sivas’ta şu anda İşkur'a kayıtlı 17 bin 300 kayıtlı işsiz olduğunu söyledi.

DEMOKRAT : Kobilere 150 bine kadar hibe verilecek

Ticaret ve Sanayi Odası'nda "Kobiler için yeni dönem Kosgeb'den yeni destekler" konulu toplantı düzenlendi. Toplantıda Kosgeb'in yeni destek paketi hakkında bilgi verildi.

BİZİM SİVAS : Sivas'a birinci ağızdan tanıtım

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Mustafa Kaplan "Kredilerimizden ve hizmetlerimizden hizmet sektöründeki KOBİ'lerimiz de en iyi şekilde yararlanacaktır" dedi.

GAZETE SİVAS : KOSGEB'den KOBİ'lere destek

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve destekleme İdaresi (KOSGEB) başkanı Mustafa kaplan" Artık istiyoruz ki işletmeler kendi hedeflerine yönelik bir proje altında hareket etsinler, bizler de yüzde 50-60 oranında hibe vereceğiz" dedi.

OLAY : İşsizlik engellenemez

Sivas belediye başkanı Doğan Ürgüp işsizlik oranlarının Sivas'ta her geçen gün arttığını belirterek" Bu ülkede işsizlik engellenemez" dedi.

NİĞDE

NİĞDE HABER GAZETESİ: NİĞDE ÖNYARGI KISKACINDA

Newsweek Türkiye dergisi ilimiz için ‘öğrenci Dostu Sayılmaz’ ifadesini kullandı. Rektör Görür, Dergide kullanılan bu ifadenin Üniversitemizi tercih etmesinde gençlerin zihninde Niğde ili hakkında bir ön yargı oluşmasına neden olabileceğini belirtti.

GÜNDEM GAZETESİ: HIZ NEWSWEEK DERGİSİ’NDEN NİĞDE’YE BÜYÜK SAYGISIZLIK

Newsweek Türkiye dergisi, üniversitelerin tanıtımını yaparken Niğde için, ‘Öğrenci Dostu Sayılmaz’ görüşüne yer verdi.

YOZGAT

YOZGAT HABER: Hükümete açık reçete.

Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Uğur Bektaş, esnafın kurtuluşunun prim borçlarının ertelenmesi ile mümkün olabileceğini savundu.

YENİUFUK: Buda Yozgat fındığı.

Yozgat merkeze bağlı Musabeyli Boğazı ve Musabeyli köyleri arasındaki derenin geçtiği vadide bir meyve türü keşfedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title