Haberler

İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde Yaz Kurslarına Yoğun İlgi

Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezinde yaz kursları 1 Temmuz'da başlayacak.

Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezinde yaz kursları 1 Temmuz'da başlayacak.

Gençlik merkezindeki kurslardan 7-16 yaş grubundaki çocuklar ücretsiz yararlanabilecek. 1 Temmuz'da başlayacak kurslar, 31 Ağustos'ta sona erecek. İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde İngilizce, Almanca, Rusça, resim, ebru ve ahşap boyama kursları verilecek.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı açıklamada, gençlik merkezinin kent halkının kültür, sanat ve spor alt yapısındaki eğitim açığını kapattığını söyledi. Başkan Sözen, merkeze gösterilen ilginin kendisini de memnun ettiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

" Manavgat'ta sosyal ve kültürel yönden gelişmiş bireyleri yetiştirmek bizim görevimiz. İbrahim Sözen Gençlik Merkezini Manavgat halkına kazandırdığımız için çok mutluyuz. Şimdiden özellikle gençler, kadınlar ve çocuklar üzerindeki etkisi büyük olmaya başladı. Kadınlarımız boş zamanlarında kurslara gelerek kendilerini geliştirebiliyorlar. Yeni öğrendikleri branşları ileride ekonomiye de çevirebilirler. Çocuklar ve gençlerimiz ise gelecek yaşantılarına burada hazırlanıyorlar. Onların istedikleri alanlarda kendilerini daha iyi yetiştirebilmeleri için kurs sayısını artırmayı düşünüyoruz. Manavgat Belediyesi olarak halkımız için tüm imkanlarımızı seferber edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın."

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Sözen Şükrü Sözen Manavgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title