Haberler

    İbrahim Öztürk, Çok Yakışıksız ve Komik Bir Gerekçeyle Kadro Dışı Bırakıldı"

    Bursaspor'da, Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan iki oyuncudan takım kaptanı İbrahim Öztürk'ün menajeri Tamer Özçam, "İbrahim Öztürk, çok yakışıksız ve komik bir gerekçeyle kadro dışı bırakıldı" dedi.

    Özçam, yaptığı açıklamada, Öztürk ve Ferhat Kiraz'ın kadro dışı bırakılarak U21 Takımı ile antrenmanlara çıkmasının kararlaştırıldığını hatırlattı.

    Öztürk'ün 6 yıl Bursaspor forması giydiğini ve lig şampiyonluğunda pay sahibi oyunculardan biri olduğunu dile getiren Özçam, şöyle devam etti:

    "Teknik Direktör Şenol Güneş, Eskişehirspor maçından iki gün sonra tesislerde antrenman öncesi oyuncularla toplantı gerçekleştirmiş. Ardından İbrahim ile Ferhat'ı görüşmeye çağırmış ve 'Bundan sonra ikinizi de ilk 18'e almayacağım. Bu konuyla ilgili yönetim kurulu size kararı iletecek' demiş. İbrahim, karşılaşmanın 80. dakikasında Serdar Aziz'in yerine oyuna girerken koşmamış. Böyle bir gerekçe olabilir mi? Aksine İbrahim, hiç ısınmadan oyuna girdi ve kulübe önüne de koşarak geldi. Ardından hem İbrahim hem de Ferhat, o günkü moral bozukluğu nedeniyle Genel Menajer Adil Cenkçiler aracılığıyla hocadan antrenmana çıkmamak üzere izin almış ve çıkmamışlar."

    Tamer Özçam, Öztürk'ün, söz konusu karar öncesi oyuncuları toplayıp alacaklarıyla ilgili sıkıntıya çözüm bulduğunu anlattı.

    Kamuoyunda, Öztürk hakkında parasal konularla ilgili bazı iddialar ortaya atıldığını hatırlatan Özçam, şunları kaydetti:

    "Oyunculara, alacaklarının yakın bir zamanda ödeneceğine dair yönetim kurulu için kefil olduğunu söylemiştir. Tüm oyunculardan gerekli imzaları almış ve yönetim kurulunun da işini kolaylaştırmıştır. Şimdi bunlar yaşanırken böyle bir kararı kim, nasıl izah edebilir? İbrahim Öztürk, çok yakışıksız ve komik bir gerekçeyle kadro dışı bırakıldı. Bir oyuncuyla çalışmamak ve yollarını da ayırmak isteyebilirsin. Bu, futbolun doğasında var ancak daha ligin 6. haftası oynanmışken, ara transfer dönemine oldukça zaman varken, bir takım kaptanını bu yapılır mı? Hele hele bugüne kadar 2-3 kat ücretle yapılan transfer tekliflerine karşı Bursa'yı ve Bursaspor'u terk etmeyen, gemisinin başında yer alan, futbol yaşantısını da bu şanlı camiada bırakmayı hedefleyen İbrahim Öztürk, kesinlikle böyle bir tutumu hak etmemiştir."

    Kararın ardından yüzlerce yeşil-beyazlı taraftarın Öztürk'ü aradığını ve destek verdiğini aktaran Özçam, bunun da oyuncuya bir nebze moral olduğunu dile getirdi.

    Özçam, çok sayıda teklife rağmen Öztürk'ün Bursaspor'dan ayrılma gibi bir düşüncesinin bulunmadığını, futbolu çok sevdiği yeşil-beyazlı forma altında bırakmayı hedeflediğini sözlerine ekledi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İbrahim Öztürk Ferhat Kiraz Şenol Güneş Bursaspor Spor Haberler

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

    13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

    Bakmadan Geçme

    HPV aşısı nedir? Kimlere yapılmaz? Resmi Gazete bugün (15 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Tayfun Duygulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Tayfun Duygulu kaç yaşında, nereli? Tayfun Duygulu biyografisi! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 15 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! 15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI!
    Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

    Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

    500

    Yorumlar (1)

    AYKUT KOÇ:

    Bursaspor da bir emek taşıdır İbrahim ÖZTÜRK. Şenol güneş ve yönetimin çok büyük hasksızlığıdır bu. Ya Şampiyonluğa emeği olan bir futbolcuya böyle yapılması çok kötü bir haksızlık. Bu futnolcumuzun yönetimin gözünde bu kadar mı değeri vardı ? Hiç mi emeği yok ! Yazık çok çabuk böylesine İbrahim ÖZTÜRK gibi kendini Bursaspora adamış birine yapılan adaletsizlik. Biz yeşil beyaz bursasporumuza hernekadar kadro yenilemesinde futbolcular gelsede bizim gözümüzde yıllarca akıllardan silinmeyen şampiyon kadronun isimleri bizim yüreklerimize altın harflerle yazılmıştır. Bursaspor yönetiminden bir taraftar olarak İbrahim ÖZTÜRK İçin tekrar düşünmelerini ve hak vermerini riica ediyorum. Aykut KOÇFanatik BURSASPOR taraftarı / Konya

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title