Haberler

    İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Yıldırım'a: Elini Zemzemle Yıkasa Sıkmam

    Güncelleme:

    Trabzonspor'un Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Aziz Yıldırım ile hiçbir şart halinde barışmayacaklarını söyledi.

    Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında şunları söyledi: "Kabahat onda değil, onu konuşturanlarda. Benim olduğum yerde bulunamaz. Elini zemzemle yıkasa sıkmam. 'Süleyman Seba Sezonu' diyeceksin kirliliğe göz yumacaksın."

    "AZİZ YILDIRIM'A SAYGISIZLIK YAPILDI" DEMİŞTİ

    Yakın geçmişte Yıldırım, Sabiha Gökçen'de bir Trabzonspor taraftarı ile tartışmış, Hacıosmanoğlu, "Aziz Yıldırım'a yapılan yanlış." ifadesini kullanarak Fenerbahçe başkanına yapılanı saygısızlık olarak değerlendirmişti.. Yıldırım da dün "Samimiyete bakıyorum. Yeniden yargılama olacak, adalet mutlaka sağlanacak. Sonra dost kalabilenler birbirinin elini sıkacak." açıklamasını yaptı.

    "TÜRK FUTBOLUNU KİRLETENLER BELLİ"

    Ancak Hacıosmanoğlu Fotomaç'a verdiği demeçle işlerin düzelmediğini açıkladı. Bordo mavili başkan "Bir kulüp başkanına yakışan sorulara adam gibi cevap vermektir. Taraftarımızın 'Şike yapmaya utanmıyor musunuz?' sorusu az bile olmuş. Ben sadece bir kulüp başkanının böylesine kötü bir durumda kalmasına üzüldüğümü söyledim. Sonuçta koca bir camiayı temsil ediyor. Türk futbolunu kirletenler belli. Bunlar futbolumuzdan acilen temizlenmelidir." ifadelerini kullandı.

    "KABAHAT BU ŞAHSI KONUŞTURANDA"

    Aziz Yıldırım'ın elini dahi sıkmayacağını söyleyen Hacıosmanoğlu, "Kabahat, bu şahsı konuşturanda. Çıkmışlar 'Süleyman Seba Sezonu' diyorlar. Önce futbolumuzdaki pislikleri temizlesinler. Pislikleri halının altına süpürenler Seba'nın adamlığının yanından bile geçemez. Hem 'Seba' diyeceksiniz, hem de pisliklere göz yumacaksınız, olmaz." dedi.

    "PİSLİKLER AYNEN DEVAM EDER"

    TFF'nin genel tutumunu da eleştiren başkan, ortamın daha kötü işler için de müsait olduğundan dem vurmak için "Bu anlayışla Türk futbolundaki pislikler aynen devam eder. Mahkemenin şike kararı ortada, ama siz susuyorsunuz, gerekeni yapmıyorsunuz. Öyle olunca da bu şahıslar konuşuyor. Bizim mücadelemiz hukuk çerçevesinde sonuna kadar devam edecek. Temiz Türk futbolunun paydaşlarının hâlâ bu kirli düzeni yıkma konusunda umutları devam ediyor." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Süleyman Seba Sezonu Aziz Yıldırım Trabzonspor Spor Haberler

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

    Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

    Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

    Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

    500

    Yorumlar (15)

    MURAT61:

    YAHU KARDEŞİM BİR TRABZONLU VE TRABZONSPORLU OLARAK FENERLE UĞRAŞACAĞINIZA PKK VE SEMPATİZANLARINLA UĞRAŞIN ŞU HALE BAK ÜLKENİN SENİN DESTEK VERDİĞİN KİŞİ AKP DEĞİLMİ HEY HACIOSMANOĞLU TRABZONSPOR TARAFTARI BİLE İKİYE BÖLÜNDÜ

    16
    5
    yanıtYanıtla
    Barış TAŞKUN:

    sadri şener-aziz yıldırım-ibrahim hacıosmanoğlu yüzünden trabzonlusu fenerlisi birbirine ana avrat saydırıyo arkadaş ne düşmanlıkmış ya bu kadar gaza gelmeyin. ben fenerliyim ve sportif başarıya bakarım. bu şikeyi fenerde yaptı gs de bjk de tsde kardeşim kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. sportif başarıya bakın tsliler sizi uyutuyolar kaç sezondur 8 9. oluyor takım bu senede nolcağı belli değil. takım toplama kampına döndü arkadaş. tepkinizi koyun baskettede futboldada başarılı olun umarım.

    10
    9
    yanıtYanıtla
    olem:

    fenerle bjk şike yaptıgni herkez bilyor Masallah dibine kadar Tescili ve onaylisiniz o konuda, ayrica senin demenle sikeci olunmuyor bilmiyorum ama gs ve ts avrupadan men cezasi almadi alanlar belli, kedini kadirma gardas

    yanıt0
    yanıt0
    ŞİKOCU BELLİ:

    Öyle o da yaptı bu da yapmıştı deyip işi sulandırarak şikeyi geçiştiremezsiniz. Şikeyi kimin yaptığını Uefa, Cas ve Yargıtay söyledi ve tescillendi. Bu artık tartışmasız bir gerçek. . Ona göre buna göre falan değil. Delil li ıspatlı. . Dolayısıyla itiraz eden ve savunmasını yapan suçlular (yargı kararıyla kesinleşmiştir. ) aksini henüz ispat edemediler. . Yargı kararını Verdi ve mahkumiyet onandı, Yani masumiyet karinesi de ortadan kalktı. Ama ne hikmetse birileri düğmeye basarak infazı durdurdu:))))

    yanıt0
    yanıt0
    mtcv:

    adamsın geri vites yok devam dik dur eğilme Başkan

    11
    7
    yanıtYanıtla
    öz kamuoyu:

    seni kuran iyi kurmuş, durdurabiline aşk olsun. . . . bozuk plaktan beter oldun. . . bir kere aynaya baksan ne kaybedersin. . . aynaya baksa kendinden korkar belki durur. . .

    11
    6
    yanıtYanıtla
    AHMET UĞUR:

    ULA HAMSİ KAFA BENDE SENİ ADAM SANARDIM

    5
    11
    yanıtYanıtla
    bio:

    FB. o yıl ligin en pahalı en flaş kadrosuyla 82 puanı sizin deyiminizle şike yaparak zar zor topladıysa siz temiz ve ahlaklı olarak o harcadığınız para belli zayıf kadroyla aynı 82 puanı toplamayı şike yapmadan nasıl becerdiniz yoksa el altından görünmez güçler mi yardım etti ilahlarınız varda biz mi bilmiyoruz. . . . . Niye sonraki yıllar yoksunuz kaç yıldır nerdesiniz. . . . . . . Tetikçiliği yalakalığı bırakın da adam olun artık. . . . . Tutunmuşsunuz gs. nin kuyruğuna Allah sonu hayreyleye bir de kalkmış temiz ahlaktan şereften onurdan bahsediyor. . . . . Açık seçik gs. maçlarında birbirinize kaç yıldır yol veriyorsunuz. . . . . .

    11
    4
    yanıtYanıtla
    tosuncuk:

    kabak tadı verdin aga bi sus

    5
    7
    yanıtYanıtla
    YAMTAR:

    Maçtan önce gene ortamı germeye çalışıyo

    5
    7
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title