Haberler

Hüseyin Çelik, Yavuzeli seçim bürosunu açtı -

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, "Kim yetimin hakkına el uzatırsa, kim hak etmediği parayı alırsa, kim çalar ve çaldırırsa iki cihanda elimiz onun yakasındadır.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, "Kim yetimin hakkına el uzatırsa, kim hak etmediği parayı alırsa, kim çalar ve çaldırırsa iki cihanda elimiz onun yakasındadır. Onun burnundan fitil fitil gelmesi için kim ne gerekiyorsa bunu yapacaktır. Bu bizim namus borcumuzdur, bunu böyle bilin" dedi.

Çelik, partisinin Yavuzeli ilçesindeki seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, Ankara'daki yetkililerle diyalog kurabilen belediye başkanlarının bölgesine hizmet getirdiğini söyledi. Daha önce vali veya kaymakamların hizmet götürdüğünde lütfettiğini, yapmadığı zaman da hesap sorulamadığını ifade eden Çelik, yeni yasayla Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin imkanlarının ilçelerde de kullanılmasının önünün açıldığını belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin'in başkan seçilmesiyle artık "minnet" edilmeden hizmet geleceğini anlatan Çelik, vatandaşlardan kendileri ve çocukları için partilerine destek vermelerini istedi.

Kente, AK Parti iktidarında sadece kamu olarak 15 milyar liralık hizmetin geldiğini ifade eden çelik, şunları söyledi:

"Başbakanımız Türkiye için şanstır. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider 50 yılda bir gelir. Siz bu söylentilere ve olan bitenlere bakmayın. AK Parti Türkiye için şanstır. Eğer koalisyon ve eski istikrarsız dönemlerine dönmek istemiyorsak dedikoduları, o yazılıp çizilenleri ve söylenenleri bir tarafa bırakacağız. Eğer AK Parti söyledikleri gibi yolsuzlukların içinde olsaydı sadece Gaziantep'e 15 milyar liralık hizmet gelmezdi. Bunu kullar da Allah da biliyor. Ama birisi yanlış yaparsa hukuk devletinde onun yakasına yapışılır. Kim yetimin hakkına el uzatırsa, kim hak etmediği parayı alırsa, kim çalar ve çaldırırsa iki cihanda elimiz onun yakasındadır. Onun burnundan fitil fitil gelmesi için kim ne gerekiyorsa bunu yapacaktır. Bu bizim namus borcumuzdur, bunu böyle bilin."

- "Valinin yakasına yapışma şansınız yok"

Köylerde yaşayan vatandaşların da bu seçimde ilçe ve büyükşehir belediye başkanlığı için oy kullanacağını hatırlatan Çelik, "Bu büyük bir fırsat ve büyük bir demokrasi hamlesidir. Fatma Şahin yapmadığı veya köyde hizmet eksik kaldığı zaman onun yakasına yapışma şansınız var. Valinin yakasına yapışma şansınız yoktur. İlçe belediye başkanı köydeki hizmeti yapmadığı zaman yakasına yapışma şansınız var. Kaymakamın yakasına yapışma şansınız yok çünkü onu siz seçmiyorsunuz. O, tayin ediliyor. Bu büyük bir imkan ve nimettir. Bunu da Türkiye'ye AK Parti getirmiştir. Bunun farkında olacağız, bu nimetin kıymetini bileceğiz" diye konuştu.

Çelik, seçimlerde büyükşehire en yüksek oranda destek veren ilçenin sesinin daha gür çıkacağını dile getirdi.

Kendilerine oy verenlerin "Arkadaş ben görevimi yaptım şimdi sıra sizde" diyeceğini anlatan Çelik, sözlerini şöyle tamamladı:

"Elbette bize oy vermeyenlere de hizmet edeceğiz. Ama gelip istediğiniz zaman ezik büzük istemeyeceksiniz. 'Kardeşim biz tercihimizi sizden yana kullandık. Sizin bize, bu memlekete hizmet edeceğinize inandık' diyeceksiniz. Atasözü diyor ki 'Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz'. Bizim tarlada da izimiz olacak harmanda da yüzümüz olacak."

Şahin de 11 yıl önce "Yeter söz milletindir" sözüyle yola çıktıklarını, "halka layık olma" düşüncesiyle hizmet ettiklerini kaydetti.

Bakanlığı döneminde Yavuzeli ilçesine 1,5 milyar liraya mal olan toplum merkezi yaptıklarını vurgulayan Şahin, "Çetintepe Barajı ile 70 bin hektar suya kavuşacak. Bunun da maliyeti 1 milyar lira olacak. Bu projeyle Yavuzeli'nde 16 bin hektar verimli arazi sulanabilecek" dedi.

Çelik ve Şahin daha sonra esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti.

Bir esnafı ziyaret eden Çelik, bu iş yerinden aldığı iki tepsi tatlıyı vatandaşlara ikram etti.

Açılışa, AK Parti milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, Şamil Tayyar ile belediye başkanları ve partililer katıldı.

-hüseyin çelik

-yavuzeli

Kaynak: AA / Politika

Hüseyin Çelik Fatma Şahin Yavuzeli Ak Parti Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title