Haberler

HSYK, Kozmik Oda Savcısı Mustafa Bilgili Hakkında Soruşturma Başlattı

Güncelleme:

HSYK 'Kozmik Oda' savcısı Mustafa Bilgili ve 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi üyeleri hakkında soruşturma başlattı. Konuyla ilgili müfettiş görevlendirdi.

HSYK 3. Dairesi, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a suikast iddiasıyla başlatılan ve Seferberlik Tetkik Kurulu Bölge Başkanlığı'nda yapılan aramayla ilgili soruşturmayı yürüten savcı Bilgili, arama kararı veren hakimler ve arama yapan dönemin Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Kadir Kayan hakkındaki iddialar üzerine re'sen harekete geçti.

SAVCI VE HAKİMLER HAKKINDA İNCELEME KARARI

Daire, savcı Bilgili ile Kozmik Oda'da arama yapılması kararı veren hakimler hakkında inceleme yapılması kararı aldı.

Savcı Bilgili ve hakimler hakkında inceleme yapmakla görevlendirilen müfettişler, bu kişiler hakkında soruşturma açılmasına gerek görürse soruşturmayı HSYK 2. Dairesi yürütecek.

HAKİM KAYAN'IN DOSYASI YARGITAY'A GÖNDERİLDİ

Soruşturma sırasında Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi olan hakim Kadir Kayan, 2011'de Yargıtay'a üye seçilmişti. Bu nedenle Kayan hakkındaki dosya, gereğinin yapılması için Yargıtay'a gönderildi.

Yargıtay 14. Ceza Dairesi Üyesi Kayan hakkındaki iddiaları ise Yargıtay Birinci Başkanlık Kurulu ele alacak.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Bilgili Bülent Arınç Yargıtay Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500

Yorumlar (46)

SaftirikMobil-IOS:

Düsman gelse bize bu kadar zarar vermezdi, lanet olsun bu iktidarada hainlerede....

11
36
yanıtYanıtla
..........:

kozmik capulcular

43
0
yanıtYanıtla
HussammobilWeb@haberler.com:

Hepsi hakkında vatana ihanetten işlem yapılmalıdır hatta buna izin veren herkes casusluk ve vatana ihanetten cezalandırılmalıdır

24
3
yanıtYanıtla
deli dumrul:

arıça sukiastle ilgili arınçın söylediklerini hatırlayın rte ne demişti ne istedilerde vermedik. . . ne verdikleri ortada. akplilere ve üyelerine tavsiyem balon patlamadan kaçsınlar. . sadece ne istedilerde vermedim sözü çok bir yargılama da özelliklede ülke karışırsa çok tehlikeli yerlere çekilebilir o zaman meşhur milletin adamları resmine yeni bir anlam katar görürsünüz . . . bu arada koyunları hiç sevmem allah belanızı versin özellikle oyunu satanların ve trollerin ebediyen cehennemde yanın. . .

23
3
yanıtYanıtla
KAAN:

ÜLKEYİ DİSNEYLANDA ÇEVİREN YOBAZ AKPNİNDE CİNLİ CEMAATİNDE İSTEPNE MHPNİNDE BÖLÜCÜ HDPNİNDE KÖKÜNE KİBRİT SUYU BEN HERŞEYİMİ KAYBETTİM AMAN BUNLARA KANMAYIN

16
9
yanıtYanıtla
WW:

KÖKLERİNE KADAR KAZINSIN NE KADAR HAİN VARSA. .

22
1
yanıtYanıtla
Güney doğumobilWeb@haberler.com:

Seneye de tam tersini yaparlar. Bataklığa girmişler çırpındıkça batıyorlar. Neyse hdp gelince huzurlu ve helal kazancın tadına bakacağız.

11
10
yanıtYanıtla
Hasan ER:

AMERİKANIN KÖLESİNE KÖLE OLANLAR. SİZLER DEVLETİN MAAŞINI YİYORSUNUZ. SİZLER ALLAH TAN KORMUYORSUNUZ PEYGAMBERDEN UTANMIYORSUNUZ, SİZİN DİNİNİZ NEDİR, KİTABINIZ NEDİR Kİ SİZE AMERİKANIN YAŞLI KÖLESİ DİNİNİZİ ÖĞRETİYOR. SİZE YOL GÖSTERİYOR, EY İMANSIZLAR O KADARMI CAHİLSİNİZ, CAHİLİYE DEVRİNDE DEĞİLSİNİZ VE O HAİNİ BIRAKIN ÇÜNKÜ O HAİN AMERİKANIN YAŞLI KÖLESİDİR ORADA DAHA GÖREVİ BİTMEMİŞTİR. ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR, IŞİT NE İSE YAŞLI HAİNDE ODUR.

5
13
yanıtYanıtla
önce vatan:

Bu askerle biz iyiki savaşa gitmemişiz diyen, kozmik odaya girilmesini bizzat emreden, bırakın savcılar görevini yapsın diyen, Genel Kurmay Başkanı için bizzat muhakkak tutuklanmalı diyenler ne olacak. . . Bırakın suçu ona buna yüklemeyi. . . . . Esas patron kim ona bakın. . .

17
0
yanıtYanıtla
YİĞİT:

kozmik oda savcısını zamanında görevlendiren AKP değil mi

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title