Haberler

Hisarcık'ta 'Endülüs'e Veda' Fotoğraf Sergisi

Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesi bilgisayarlı muhasebe ve finansman bölümünde öğrenim gören 28 öğrencinin “Gelişim İçin Avrupa’da Mesleki Eğitim” isimli proje kapsamında 5 öğretmen nezaretinde gittikleri İspanya’da çekilen 130 resmin sergilendiği, “Endülüs’e Veda” fotoğraf sergisi törenle açıldı.

Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesi bilgisayarlı muhasebe ve finansman bölümünde öğrenim gören 28 öğrencinin "Gelişim İçin Avrupa'da Mesleki Eğitim" isimli proje kapsamında 5 öğretmen nezaretinde gittikleri İspanya'da çekilen 130 resmin sergilendiği, "Endülüs'e Veda" fotoğraf sergisi törenle açıldı.

Açılışını Kaymakam Davut Bayraktar'ın yaptığı fotoğraf sergisinde konuşan Okul Müdürü Selim Özyurt,"Çok Programlı Anadolu Lisemiz tarafından hazırlanan ve Ulusal Ajans tarafından desteklenmeye layık bulunan "Gelişim İçin Avrupa'da Mesleki Eğitim" isimli proje bu etkinliğimizle sona ermektedir. Proje kapsamında 28 öğrencimiz 5 öğretmen nezaretinde Mayıs ayında İspanya'da gittiler. 15 günlük süre zarfında İspanya'da öğrencilerimizin mesleki eğitimle ilgili iki okul ve müze gezileri oldu. Ayrıca öğrencilerimiz Cebelitarık boğazı ile Sevilla ve Madrid şehirlerinin tarihi turistik yerlerini gezerek İspanya kültürünü, Emeviler'den kalan tarihi eserleri değişik boyutlarıyla görme imkanı buldular. Gezi süresince çekilen binlerce kare fotoğraflardan bir kesiti son etkinlik olarak sizlerle paylaşıp, projeyi sonlandırmak istedik" dedi.

Daha sonra fotoğraf sergisini gezen Kaymakam Davut Bayraktar, Garnizon Komutanı Oğuz Uçak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Özdemir ve Okul Müdürlerine İspanya gezisine katılan öğrenciler resimler hakkında bilgi verdiler.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hisarcık İspanya Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title