Haberler

Hıncal Uluç: İsmail Kartal Hemen İstifa Etsin

Güncelleme:

Aziz Yıldırım ve İsmail Kartal'ı eleştiren Hıncal Uluç, "İsmail Kartal, Gençlerbirliği maçında ağlamış! O gözyaşları Fenerbahçe sevgisinden ise istifa etmesi lazım" dedi.

Sabah Gazetesi'nin usta kalemi Hıncal Uluç, Fenerbahçe'deki kötü gidişatı değerlendirdi. Geçtiğimiz sezonda oynanan hırslı başarılı futbolu ortaya koyamayan Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal Gençlerbirliği maçında ağlamış, taraftarlar ise "Ersun Yanal ve Aziz Yıldırım taktik versene" şeklinde tempo tutarak takımı protesto etmişti.

Deneyimli spor adamı Hıncal Uluç da Fenerbahçe'deki kötü gidişatı bukünkü köşesine taşıdı...

İşte Hıncal Uluç'ın yazısından bir bölüm...

"İSMAİL KARTAL TAKIMI TAŞIYAMIYOR"

Fenerbahçe kötü oynuyor ve kötü oynamaya devam ediyor. Taraftarlar yerden göğe kadar haklı... İsmail Kartal takımı taşıyamıyor, kaldıramıyor. Zaten İsmail Kartal da taşımıyor. Bunu artık herkes söylüyor. O takımın teknik direktörü Aziz Yıldırım. Devre arasında soyunma odasına gelen de o... Aziz Yıldırım açıkça her lafıyla, ilan ediyor ki ' Fenerbahçe' demek 'ben' demek! 'Her şeye ben karar veririm, her şeyi ben yaparım. İsmail Kartal da benim çocuğumdur. Burada duracak!'

"GÖZYAŞLARI FENERBAHÇE SEVGİSİNDEN İSE HEMEN İSTİFA ETSİN"

Galatasaray bu kadar rezil durumda olmasa, Galatasaraylılar zil takıp oynayacaklar. Fenerbahçe'nin hakikaten iyi bir kadrosu var ve bir hoca, bu iyi kadroya ancak bu kadar kötü futbol oynattırabilir. İsmail Kartal ağlamış! O gözyaşları Fenerbahçe sevgisinden ise istifa etmesi lazım; 'Ben bu takımı taşıyamıyorum' diyerek... Fenerbahçe antrenör yetiştirme yeri değil. Fenerbahçe'ye yetişmiş hoca gelir. Bir yandan Aziz Yıldırım diyor ki "Galatasaray bizi yenmedi, biz yenildik." Doğru... Bu kötü, bu dökülen Fenerbahçe'den sonra oynadığı 2 maçta 8 gol yiyen, iki tane pozisyona giremeyen -Fenerbahçe karşısında da pozisyonu yok zaten, Sneijder'in şutları dışında- Galatasaray'a yenilebilen Fenerbahçe'nin antrenörü için de "Çocuğum" diyor aynı Aziz Yıldırım!..

"HAKEMLER, FENERBAHÇE'Yİ NİYE TUTUYOR"

Hem "Maçı biz verdik" diyor hem de 'Benim çocuğum olduğu için kalacak" diyor. Olur!.. Fenerbahçe'nin haline bak!.. Ama Fenerbahçe'nin arkasında önemli bir grup var: Hakemler... Hakemler niye Fenerbahçe'yi tutuyor? Maç 0-0 giderken hakemin icat ettiği penaltı, Gençlerbirliği'nin bütün oyun düzenini değiştirdi. Ondan sonra her şey olabilir.
Galatasaray bu halde, Fenerbahçe de düşürse; bu lig Beşiktaş'a kalırsa, yayıncı kuruluş ne hale gelir! Alt bant reklamlar da yok şimdi!.. Şimdi bunlar bir yapbozun parçaları...

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım İsmail Kartal Hıncal Uluç Fenerbahçe Spor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (11)

hasan tahsin:

onun bunun hocasıyla hacısıyla uğraşacağına sen bi defolup gitsen

22
8
yanıtYanıtla
tarsus:

pıranttelli durururken İsmail niiye istifa etsin . . . alves olmasaydı imleğinizi çekmişti

18
3
yanıtYanıtla
zyb:

Bu adam kaç yaşına gelmiş artık bunamışlık sendromu yaşıyor. . . . . Doktora gitse hemen rapor ister. . . . . Çıkmış abuk subuk konuşuyor. . . . . Sen kendi çöplüğüne baksana. . . . . . Gs. nin ağlanacak haline bakmaz, kalkmış FB. ile uğraşmaya. . . . . . . FB. gömleği seni bozar taşıyamazsın onun için sen kendi takımınla uğraş orada sana malzeme çok var. . . . . .

15
5
yanıtYanıtla
aydınfb:

Hadi bir sus be kardeşim. . . sana ne İsmail''den sen git boş beleş işlerle uğraş, güzellik yarışmaları filan işte tam sana göre hadi hadi. . .

11
1
yanıtYanıtla
kadıköylü:

ortalığı karıştırmaktn beslenen zavallının biri, sana ne fenerden, git gs hakkında yorum yap,

8
4
yanıtYanıtla
fb:

sen gs ye yorum yap boşver fb yi bırak iki haftada dörtlenen takımdan bahset

7
2
yanıtYanıtla
Ercan yldrm:

Siz TV yorumcuları değilmisiniz Türk futbolunu rezil hale getiren, hakemler düdüğünü assın hoca istifa etsin. sanane be adam. kimsin sen. git kulüp başkanlığına oyna başkan ol gönder TD''yi. üç büyükleri kollaya kollaya memlekette hakem bırakmadınız?

5
2
yanıtYanıtla
ali koyan:

beyler adamlar dort senedir konusuyorlar moda oldu konusmak bizi irgalamiyor melolar cogaliyor dikat

2
2
yanıtYanıtla
sarıyerlı:

saçmalıyorsunuz beyler .

2
2
yanıtYanıtla
DROGBA:

çare ERSUN YANAL

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title