Haberler

Hedefi Türkiye'de "Tek" Olmak

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Milli Boksör Adem Kılıçcı'nın konuşması-Kılıçcı'nın Arşiv görüntüleri - Milli boksör Kılıçcı, 2016 Rio Olimpiyatları'nda en büyük hayali olan olimpiyat madalyasına uzanmak istiyor- Adem Kılıçcı: "Olimpiyat bir ülkenin reklam yapabileceği bir yerdir.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Milli Boksör Adem Kılıçcı'nın konuşması-Kılıçcı'nın Arşiv görüntüleri - Milli boksör Kılıçcı, 2016 Rio Olimpiyatları'nda en büyük hayali olan olimpiyat madalyasına uzanmak istiyor- Adem Kılıçcı: "Olimpiyat bir ülkenin reklam yapabileceği bir yerdir. O yerde temsil edilmek de bir gurudur. Ben hem ülkemi hem de Ağrı'yı olimpiyatta temsil ediyorum ve bunun şerefini de her zaman yaşıyorum"- "Madalyamın olmadığı tek yer olimpiyat. Olimpiyatı da alırsak Türkiye'de gelmiş geçmiş ilk boksör olacağım" ORHAN GÜNGÖR - 2016 Rio Olimpiyatları'na katılmaya hak kazanan milli boksör Adem Kılıçcı, Rio'da ay-yıldızlı bayrağı göndere çektirmek için gün sayıyor.Kılıçcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 15 yıldır boks yaptığını ve boksa antrenörü İsmet Sarı sayesinde başladığını söyledi.Üçüncü kez olimpiyatlara katılacağını anımsatan Kılıçcı, "Londra Olimpiyatlarında, beşinci olmuş madalyayı kıl payı elimden kaçırmıştım. İnşallah Rio Olimpiyatları'nda onu telafi etmek için çalışıyoruz" dedi.Kılıçcı, Dünya Boks Birliği'nin (AIBA) ilk kez düzenlendiği Profesyonel Boks Ligi'nde (APB) Dünya Şampiyonu olarak, Olimpiyat eleme maçlarının kotasını geçtiğini ve Olimpiyat'a gitmeye hak kazandığını, Eylül ayında bir unvan maçı olduğunu ifade etti.Boksun imkansızlıklar içerisinde yapılan bir branş olduğunu dile getiren Kılıçcı, şunları kaydetti: "Eğer Ağrılı iş adamlarımız destek verirse İsmet Sarı tarafından yetiştirileceğini düşünüyorum. Ama maalesef ülkemizde boksa fazla önem ve destek verilmiyor. Buradan Ağrılı iş adamlarımızın Ağrılı sporculara sahip çıkmasını istiyorum. Çünkü gerçekten de olimpiyat bir ülkenin reklam yapabileceği bir yerdir. O yerde temsil edilmek de bir gururdur. Ben hem ülkemi hem de Ağrı'yı Olimpiyat'ta temsil ediyorum ve bunun şerefini de her zaman yaşıyorum. İnşallah bundan sonra da temsil etmeye çalışacağım."- "Üst üste 3. kez Olimpiyat'a katılan tek sporcu unvanını taşıyorum"En büyük hedefinin olimpiyat olduğunu sözlerine ekleyen Kılıçcı, "Madalyamın olmadığı tek yer olimpiyat. Diğer şampiyonalarda madalyam var olimpiyatı da alırsak Türkiye'de gelmiş geçmiş ilk boksör olacağım. Benden başka dört büyük şampiyonada da madalya alan sporcu olmayacak. Üst üste 3. kez olimpiyata katılan tek sporcu unvanını taşıyorum. İnşallah madalya alarak da bunu süsleyeceğim" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Ağrı Spor Haberler

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title