Haberler

Hayranlarının Kulaklarının 'Pas'ını Aldı

Soner Sarıkabadayı, Marmaris'te Verdiği Konserle Hayranlarına Unutulmaz Bir Gece Yaşattı.

ÜNLÜ sanatçılara verdiği bestelerle adından söz ettiren, ardından da yorumcu olarak sahneye çıkmaya başlayan Soner Sarıkabadayı, Marmaris'te verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Altına imzasını attığı her şarkı dillere dolanan Sarıkabadayı, ''Dans edemiyorum ama süper sallanıyorum' dedi.

Club Pacha'da sahne alan sanatçı, yaklaşık 400 hayranı ile buluştu. Gece saat 01.00'de sahne alan Sarıkabadayı, sabahın erken saatlerine sevilen şarkılarını söyledi.

Şarkılar arasında hayranlarıyla sohbet eden Sarıkabadayı, dans edemediğini belirtti. Sarıkabadayı, ''Dans edemiyorum ama süper sallanıyorum. Kendime has bir tarzım var. Ben beş yıl önce flamenko dersi aldım. Fakat o süre zarfında flamenko dansını yapamayacağımı anladım. Ama duruşla ilgili birçok şeyi algılayabileceğimi öğrendim. Onun çok işime yaradığını söyleyebilirim' dedi.

Kahramanmaraş'ta doğduğunu, babasının eczacı olduğunu belirten Sarıkabadayı, çocukluğunun Mersin'de geçtiğini söyledi. Boyunun 1.85 olması nedeniyle lise yıllarında basketbola merak sardığını kaydeden Sarıkabadayı, ''Müziğe o yıllarda ilgi duydum. Liseden sonra üniversiteye hazırlandığım yıl ayağını burktum ve evde kaldığım süre içinde şarkı sözü yazmaya başladım. Şöhreti 30'lu yaşlarda yakaladığım için memnunum' diye konuştu.

İlk albümü ''Kara'yı 2001 yılında çıkaran ancak beklediği çıkışı yakalayamayan 32 yaşındaki Sarıkabadayı adını Sertab Erener ve Murat Dalkılıç gibi sanatçılara verdiği bestelerde duyurdu, Ardından da geçen yıl piyasaya çıkardığı ''Buz' albümüyle yükselişe geçti. Bu yıl ''Pas' ve ''Sadem' isimli albümleriyle isminden söz ettirdi. Sibel Can'dan Ajda Pekkan'a kadar pek çok star, bestelerini almak istiyor. Sarıkabadayı'nın bazı hit şarkıları ve bunları seslendiren sanatçılar da şöyle: Bu Böyle (Sertab Erener), Uçurum, Sallana Sallana, Her şeyi Yak, İki Medeni İnsan (Murat Boz), Kasaba, La Fontaine (Murat Dalkılıç), Mantık Evliliği (Demet Akalın), Anladın Sen Onu (Sibel Can), İnşallah, İsabet Olmuş (Altay), Yeminliyim, Tövbesi Yok (Alişan), Ben Adamı Ayrılırken Tanırım (Seren Serengil).

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title