Haberler

Havalimanı Otobüsleri Meltem Mahallesi'nden Geçiyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Havalimanı-Otogar hattında çalışan 600 numaralı kırmızı otobüsleri, vatandaştan gelen talep üzerine Meltem Mahallesi'nden de geçmeye başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Havalimanı-Otogar hattında çalışan 600 numaralı kırmızı otobüsleri, vatandaştan gelen talep üzerine Meltem Mahallesi'nden de geçmeye başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin iştirakçi şirketlerinden Antalya Ulaşım A.Ş. tarafından işletilen 600 numaralı Havalimanı-Otogar hattında çalışan kırmızı otobüslerin, güzergahı vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda yeniden düzenlendi. Havalimanı-Otogar hattında çalışan 600 numaralı kırmızı otobüsler, Otogar-Tıp Fakültesi-100'üncü Yıl Bulvarı-Mevlana Kavşağı-Meydan Kavşağı'ndan Havalimanı'na her yarım saatte bir karşılıklı olarak sefer yapıyordu. Yeni yapılan düzenlemeyle Otogar'dan çıkan kırmızı otobüsler, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin ardından Antalyaspor Kavşağı'ndan dönerek Meltem Mahallesi'ne girecek. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünden Falez Kavşağı'na çıkacak kırmızı otobüsler, 100'üncü Yıl Bulvarı'na dönecek. 100'üncü Yıl Bulvarı üzerinden Mevlana Kavşağı'na çıkacak otobüsler, Meydan Kavşağı istikametinden Antalya Havalimanı'na gidecek. Dönüşte ise Antalya Havalimanı'ndan çıkan kırmızı otobüsler, Meydan Kavşağı-Mevlana Kavşağı-100'üncü Yıl Bulvarı ve Falez Kavşağı üzerinden Meltem Mahallesi'ne dönüş yapacak. Meltem Mahallesi'nden ise Antalya Adliyesi önünden Otogar'a gidecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı yetkilileri, vatandaştan gelen talepler doğrultusunda bu değişikliğe gittiklerini kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title