Haberler

Hatıra Ormanı Açılışı İptal Edildi

Trabzonspor'un En Büyük Taraftar Sitelerinden 'Bordomavi

Trabzonspor'un en büyük taraftar sitelerinden 'bordomavi.net'in, Samsun'da trafik kazasında hayatlarını kaybeden taraftarların anısına gerçekleştireceği hatıra ormanı açılışının iptal edildiği ve hatıra ormanının Trabzon'da oluşturulacağı bildirildi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan duyuruda, 'bordomavi.net Trabzonsporlular Birliği tarafından 'Fidanlarımızın bir çoğunun toprağa düştüğü yerde, fidanlarımız yeşersin' sloganı ile Samsun'da oluşturulması planlanan, bugüne kadar kaybettiğimiz taraftarlarımızın anısını yaşatacak hatıra ormanı açılışının iptal edildiği bordomavi.net yetkililerince kulübümüze bildirilmiştir' denilerek, şöyle devam edildi:

'Her İlde Bir Orman Projesi, devletimizin fidan dikimine destek politikası ile örtüşmesi, çeşitli değerlerimizin isimlerinin bu projelerle yaşatılması ve ayrıca şehirler arası dostluğu pekiştirmesi yönleri ile kulübümüzden her zaman destek görmüştür. Bu tür çalışmaların devam etmesi arzusu ile 'Bir Sevda Uğruna' isimli hatıra ormanı, taraftarlarımızın da desteği ile şehrimiz sınırları içerisinde, kulübümüz tarafından hayata geçirilecek ve mevcut fidanlar buraya dikilecektir.'

Bu arada, bordomavi.net üyeleri de internet sitelerinden bir açıklama yaparak, Samsun'da oluşturmayı planladıkları hatıra ormanının açılışının çeşitli engellemeler nedeniyle iptal edildiğini iddia ederek, projeye sahip çıkan Trabzonspor Kulübü'ne teşekkür ettiler.

1992 yılında Samsun'da Trabzonspor'un cezası nedeniyle Beşiktaş ile oynanan karşılaşmayı izledikten sonra Trabzon'a dönen 6 taraftar, trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.

Bu sezon da ligin ilk yarısında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan maçı izleyen 3 Trabzonspor ve 1 Fenerbahçe taraftarının içinde bulunduğu otomobil, Ankara'ya giderken Samsun'da kaza yapmış ve taraftarlar hayatını kaybetmişlerdi. (SE-ORH-GKH) - TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Dursun Özbek'in 'Delikanlıysa gel' çağrısına Ali Koç'tan gece yarısı bomba yanıt

Dursun Özbek'in "Delikanlıysa gel" çağrısına Ali Koç'tan gece yarısı bomba yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title