Haberler

Hastanede Korkutan Yangın

Güncelleme:

Bahçelievlerde Özel Bir Hastanede Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu.

Bahçelievler'de bulunan özel bir hastanenin 12. katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yeni açılacak 'kemik iliği bölümü' tadilatı sırasında izolasyon malzemelerinin tutuşması sonucu çıktığı öğrenilen yangın nedeniyle olay yerine Bakırköy ve Kocasinan İtfaiye gruplarından çok sayıda ekip hastaneye sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdiven araçları ile yangının bulunduğu bölüme ulaşıp soğutma çalışması yaparken, hastane yetkilileri ise yangının bulunduğu kata yakın bölümlerdeki hastaları, hastane içerisindeki diğer bölümlere tahliye etti.

Bazı hasta yakınları tekerlekli sandalyelerle hastalarını hastanenin diğer bölümlerine taşıdığı gözlendi. İzolasyon malzemelerinin tutuştuğunu belirten ve hastane adına açıklama yapan Genel Müdür Dr. Uzm. Çetin Köksal, 'Yeni açılacak bölüm için tadilat yapıldığı sırada arkadaşlar izolasyon malzemelerini tutuşturmuş.

Biz kendi imkanlarımızla yangına müdahale ettik ve yakın birimlerdeki hastaları diğer bloklara aldırdık. Daha sonra ise itfaiye ekipleri gelerek soğutma çalışması yaptı. Şu anda bu kata elektrik vermiyoruz. Ameliyathane ve diğer acil bölümlerimizde herhangi bir problem yok. Herhangi bir hastamızı başka hastaneye sevk etmedik' şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title