Haberler

Hasankeyf'te İlçe Yöneticileri Ve Veliler Kahvaltıda Buluştu

Güncelleme:

Hasankeyf Milli Eğitim Müdürlüğünce geleneksel hale getirilen "velilerle kahvaltıda buluşuyoruz" etkinliğine ilçe yöneticileri ve veliler katılım sağladı.

İlçe yöneticileri velilerle kahvaltıda buluştu

Batmanın Hasankeyf ilçesinde, velilerin okula karşı olan ilgilerini artırmak amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğünce geleneksel hale getirilen "velilerle kahvaltıda buluşuyoruz" etkinliğinin ikincisi Atatürk İlkokulunda gerçekleştirildi.

Etkinliğe İlçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Abbas Çelik, Belediye Başkanı Abdülvahap Kusen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülbaki Gül, Şube Müdürü Edip Kocaman ve kurum, okul müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte Hasankeyf'in eğitim ve öğretim sorunları konuşuldu. Etkinliğin ardından Kaymakam Baygüven ve beraberindeki heyet Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce yürütülmekte olan istihdam odaklı projelerden Kilim ve Kök Boya Atölyelerini ziyaret ederek projelerin son durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra esnaf ziyareti yapan ilçe yöneticileri esnafın çayını içerek onlarla bir süre sohbet etti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title