Haberler

Hani Emniyet Amirliğine Yapılan Roketatarlı Saldırı

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Hani İlçesinde Emniyet Amirliğine Yapılan Roketatarlı Saldırı ile İlgili Olarak,

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Hani ilçesinde Emniyet Amirliğine yapılan roketatarlı saldırı ile ilgili olarak,

"İnsanlar artık huzur istiyoruz. Geleceğe güvenle bakmak istiyoruz. Bu konuda hiçbir baskı ile karşılaşmayayım. Benim irademin önüne kimse ipotek koymasın diyor" dedi.

Vali Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ile roketli saldırının düzenlendiği Hani ilçesinde Emniyet Amirliği hizmet binası ve lojmanda incelemelerde bulunduğunu roketin ortaya çıkardığı maddi bir hasar tespit edildiğini söyledi.

Olayda can ve mal kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu ifade eden Toprak, "Emniyet amirliğindeki arkadaşlarımızı Allah korumuş. Olay sırasında oradakilerin koridorda olmaları can kaybını önlemiş. Çıkan yangını da arkadaşlar kendi imkanları ile hemen söndürmüşler. Gerekli çalışmalar yapıldı. Hayat devam ediyor. Bunlar olacaktır. Bazı gerilme noktaları olabilecektir. Tahrikler olabilecektir. Aynı hızla devletimizin güzel bakışını güzel insanlarımıza vermeye o muhabbeti güzel bir şekilde geliştirmeye, tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte devam ediyoruz" dedi.

Vali Toprak, olayı gerçekleştirenlerle ilgili tahkikatın sürdüğünü belirterek, halka geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak amacıyla ziyaret ettikleri ilçede vatandaşlarla da görüşme imkanı bulduklarını söyledi.

İlçede görüştükleri vatandaşların artık huzur istediklerini ifade ettiklerini anlatan Toprak şöyle dedi:

"İnsanlar; 'Artık huzur istiyoruz. Geleceğe güvenle bakmak istiyoruz. Bu konuda hiçbir baskı ile karşılaşmayayım. Benim irademin önüne kimse ipotek koymasın' diyor. Şurada burada kalabalık olması önemli değil. İnsanların ne dediği önemli. Hiçbir annenin, babanın, toplumun hiçbir bireyinin gözünden yaş akmasın. Değişik toplumsal olaylar oluyor. Elbette ki devletimizin kuralları, kaideleri, olması gereken dinamikleri olacaktır. Eğer bunu sevgiyle yapabiliyorsak insanlar zaten onu algılıyor. Yani toplumun içerisinde bozgunculuk yapanlar varsa bulundukları sıfatla, konumla uyuşmayan işler yapıyorlarsa toplum onu dışardan seyrediyor."

- DİYARBAKIR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakanlık, Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldı

Bakanlık, Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldı

15 yaşındaki kızıyla ilişkiye girmek istediğini söyleyen adamı tek yumrukla öldürdü

15 yaşındaki kızıyla ilişkiye girmek istediğini söyleyen adamı tek yumrukla öldürdü

Kara harekatının ayak sesleri! İsrail tankları Refah kentinin merkezine girdi

Kara harekatının ayak sesleri! İsrail tankları Refah kentinin merkezine girdi

Kızı devlet korumasına alınan Deniz Akkaya: Ben yolladım, burnu sürtsün

Kızı devlet korumasına alınan Deniz Akkaya: Ben yolladım, burnu sürtsün

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title