Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, AK Parti Hükümeti ve Ak Partililerin Hiçbir Dönemde Hainlerle, Bölücülerle, Alçaklarla, Ahlaksızlarla İşbirliği Yapmadığını Belirtti

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, AK Parti Hükümeti ve AK Partililerin hiçbir dönemde hainlerle, bölücülerle, alçaklarla, ahlaksızlarla işbirliği yapmadığını belirtti.

Samsun'un Atakum ilçesinde bir alışveriş merkezinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıç, Türkiye'nin değişim, dönüşüm ve zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

"Türkiye'de muhalefet partilerinin sıkıştıkları her dönemde olduğu gibi referanduma sayılı günler kala yine terör örgütü PKK'ya sarılmış durumda olduklarını" belirten Kılıç, şöyle konuştu:

'AK Parti Hükümeti 8 yıldır iş başındadır. AK Parti Hükümeti ve AK Partililer hiçbir dönemde hainlerle bölücülerle, alçaklarla, ahlaksızlarla işbirliği içinde olmamıştır. Kol kola girmemiştir. Pazarlık etme niyeti içinde olmamıştır ve müzakere zemini arayışı içine asla girmemiştir. Bu konudaki söylemler, CHP ve MHP'nin AK Parti'ye yönelik açık bir saldırısından ibarettir."

'Referanduma sayılı günler kaldı. İnsanlarımız artık terör örgütü PKK üzerinden değil, anayasanın Türk milletine getireceği yenilikler, iyilikler, güzellikler, özgürlükler ve demokrasi anlayışı üzerinden konuşmak istiyor' diyen Kılıç, şunları belirtti:

'AK Parti propagandasını pozitif bir zeminde yürütüyor. CHP ve MHP'ye saldırarak, iftiralar atarak, çamur ve karalamalar yaparak değil, yeni anayasanın getirdiği yenilikleri insanlarımıza anlatarak propagandamızı yapıyoruz. Anlatacak sözleri kalmadı. 'Hayır' demenin gerekçesini bulamıyorlar. Yeni anayasaya karşı çıkmanın sağlıklı bir yolunu, yöntemini geliştiremediler. Bundan dolayı akıl almaz bir şekilde, yeniden PKK'ya, yeniden terör örgütüne işi getirip dayandırmak istiyorlar. Hainlerden medet umarak siyaset yapılmaz. Hainler üzerinden rakip olan siyasi partiye saldırmak suretiyle de siyaset yapılmaz. PKK Türkiye'de bir aktör değildir. Terör örgütü, Türkiye'de bırakın iktidar partisini, hiçbir siyasal partinin muhatabı olmamalıdır."

Kılıç konuşmasını şöyle tamamladı:

'Benim kendilerine çağrım şudur: sağduyulu olun, akıllı olun, iyi niyetli olun, anayasanın yüksek bir oy oranıyla kabul edilecek olması sizi yoldan çıkarmasın, söylemlerinizi iftira, hakaret, çamur atma ve küfür boyutuna taşımayın.'

(MKU-EDİ-HRN-ÇA) - SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Pendikspor ve Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Pendikspor ve Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title