Haberler

Haliliye Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçe Belediye Meclisi, bazı vergi ve harçlar yeniden belirlenmesi için bir araya geldi.

Haliliye Belediye Meclisi, 2014 yılının 2'nci olağanüstü toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının 3 gündem maddesi, meclis üyelerinin oy çoğunluğuyla kabul edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapılan olağanüstü toplantıya Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile belediye meclis üyeleri katıldı. Başkan Demirkol'un meclis başkanlığını yaptığı toplantıda açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün 2015- 2019 Stratejik Plan ve Performans Programı hakkında görüşme yapıldı. Haliliye Belediyesi'nin Stratejik Plan ve Performans Programı kapsamında yapacağı çalışmalarla ilgili meclis üyelerine bilgi verildi. Stratejik Plan ve Performans Programı, meclis üyelerinin oy çoğunluğuyla kabul edildi.

TAPU VE KADASTRO BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİYLE PROTOKOL İMZALANACAK

Olağanüstü toplantının 2'nci gündem maddesi de, "Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü'nün Haliliye ilçesinin tamamına ait güncel ve kadastro durumlarının dijital ortama alınması için Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlükleri ile Belediyemiz arasında düzenlenecek Protokol ve Sözleşmeyi imzalamak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi" oldu. Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından meclis üyelerine sunulan karar, oy birliğiyle kabul edildi.

BAZI VERGİ VE HARÇLAR YENİDEN BELİRLENECEK

Toplantının son gündem maddesi ise Plan ve Bütçe Komisyonu'nun "Bazı Maktu Vergi ve Harç Tarifelerinin yeniden belirlenmesi" konusunda raporunun görüşülmesi oldu. İçeriği okunan rapor, daha sonra meclis üyelerinin oy çoğunluğuyla kabul edildi.

Toplantının ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 2015- 2019 Stratejik Planı'nın kabul edildiğini söyleyerek, şunları kaydetti: "5 yıl içerisinde yapacağımız hedeflerimizi ortaya koyduk. Yapacağımız hizmetlerin detaylarını meclisimizde paylaştık. Meclisimizde de bu oy çokluğuyla kabul edildi. Bu stratejik planlarımızı daha sonrasında bir kitapçık haline dönüştürerek kamuoyuna paylaşacağız."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Fevzi Demirkol Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli? Real Madrid Alaves maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Alaves maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title