Haberler

    Hacıosmanoğlu: Cezalar Bizi Yıldıramaz

    Trabzonspor Başkanı, kendisine verilen 180 günlük hak mahrumiyeti cezasının kulübün haklarını savunmasına engel olmayacağını dile getirdi.

    Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bir kez daha Türkiye Futbol Federasyonu'nu ve hakemleri eleştirdi.

    Bordo mavili kulübün başkanı, düzenlediği basın toplantısında Trabzonspor aleyhine yapılan hakem hatalarını barkovizyon gösterisi ile gösterdikten snra yaptığı açıklamada "Bu sezon Süleyman Seba ismini veriyorlarsa yetkililer sezonun adil geçmesini sağlamak zorundazır. Biz konuşuyoruz. Konuştuğumuz için de ceza alıyoruz. Cezalarla yılmayacağız. Hataları hep beraber gördük. Şayet hataalr eşit olsa söyleyebileceğimiz bir şey yok. Ama hakem hataları yüzünden 13 puan kaybettik. Bu puanların yarısını almış olsak şimdi ligin durumu çok daha farklı olurdu. Madem üç takım kayrılacak; bize sezon başında siz tamamlayıcı kulüplersiniz desinler. Biz de ona göre bir bütçe ile hareket edelim. Bülent Yıldırım'ı maçtan önce aradığım için rahatsız oldular. Ama bunu herkesten önce ben açıkladım. Rahatsız olmasınlar. Yapılanlar hataysa Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a da bu hatalar yapılsın." dedi.

    UEFA KRİTERLERİ...

    Hacıosmanoğlu, UEFA ile mali kriterler konusunda görüşmelerinin sürdüğünü de sözlerine ekleyerek "UEFA Beşiktaş ve Galatasaray'ı görüşmeye çağırdı. Ama bizi davet etmediler. Bir sorunumuz olsa bizi de davet ederlerdi. Biz yarattığımız kaynaklarla kulübü artıya geçirdik. Ancak basın Trabzonspor'u tekrar nasıl böyle bir gündemin içine çekebilirizin çalışmasını yaptınız ve UEFA bizden tekrar yazı istedi." ifadelerini kullandı.

    TRANSFER AÇIKLAMASI

    Bordo mavili kulübün başkanı kiralık olarak forma giyen ve başarılı performansı ile dikkat çeken Özer Hurmacı'nın da sezon sonunda bonservisini alacaklarını belirtti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Süleyman Seba Trabzonspor Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    FENERLI:

    eyer kiymetli basin olsaydi AZIZ baskan o basini kopardardi . Malesef senin basinda ozunu idare edecek sekilde akil bele yok. TRABZON HALKININ UZ KARASI

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title