Haberler

TDV Devr-i Alem Gençlik Fuarı Başvuruları Başladı

Güncelleme:

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Aile ve Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek olan Devr-i Alem Gençlik Fuarı için başvurular başladı. Fuar, 10-12 Mayıs tarihleri arasında Ankara Kocatepe Camisi'nde gerçekleştirilecek ve 'Medya ve Bilinç' temasıyla düzenlenecek. Fuar kapsamında medya ile ilgili çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Aile ve Gençlik Merkezince düzenlenecek Devr-i Alem Gençlik Fuarı için başvurular başladı.

TDV'den yapılan açıklamaya göre, fuar 10-12 Mayıs arasında "Medya ve Bilinç" temasıyla Ankara Kocatepe Camisi bünyesindeki fuar alanında düzenlenecek.

Medya ile ilgili panel, konferans, söyleşi, seminer, sergi, atölye çalışmaları, tasarım yarışmaları ve çizgi medya gibi etkinliklerin yapılacağı fuara ilişkin son başvurular 31 Mart'ta kadar "https://forms.office.com/r/s5nnTRm2Qs" linki üzerinden yapılabilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Gençlik Ankara Kadın Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title