Haberler

Kilis Valisi Tahir Şahin Ramazan Bayramı için mesaj yayımladı

Güncelleme:

Kilis Valisi Tahir Şahin, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Şahin, bayram günlerinin milli ve manevi değerlerin hissedildiği, kırgınlık ve küskünlüklerin bir kenara bırakıldığı günler olduğunu vurguladı. Ayrıca, vatandaşları trafikte dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kilis Valisi Tahir Şahin, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında, bayram günlerinin, milli ve manevi değerlerin bütün güzellikleriyle hissedildiği, kırgınlık ve küskünlüklerin bir kenara bırakıldığı günler olduğunu vurguladı.

Allah'tan, sevgi, kardeşlik, muhabbet, kucaklaşma ve vuslat günleri olan bayram günlerinin hakkıyla idrak edilmesi gerektiğini aktaran Şahin, şunları kaydetti:

"Milletimiz için tebessüm ve sevincin sembolü olan bu mukaddes günün, tüm dünyayı kucaklayan bir mutluluğa dönüşmesi duygu ve düşüncesiyle, bütün İslam aleminin ve bayram sevincini yüreğinde taşıyan herkesin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık ve esenlik dolu nice bayramlar diliyorum."

Seyahate çıkacak vatandaşları uyaran Şahin, sürücülerin trafikte azami derecede dikkatli olmalarını, bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesi yönünde de temennide bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Tahir Şahin Kilis Yaşam Kültür Sanat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title