Haberler

İzmir Kitap Fuarı, Çocuk Edebiyatı Temasıyla Kitapseverleri Ağırlayacak

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan İzmir Kitap Fuarı, çocuk edebiyatı temasıyla 19-28 Nisan tarihleri arasında kitapseverlerle buluşacak. Fuarda 800'den fazla yazar, şair, çizer ve gazeteci yer alacak. Ahmet Ümit'in onur konuğu olacağı etkinlikte söyleşiler, dinletiler, yarışmalar, konserler ve imza günleri düzenlenecek. Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel etkinlikler de gerçekleştirilecek.

İzmir Kitap Fuarı, "çocuk edebiyatı" temasıyla 19-28 Nisan'da kitapseverlerle buluşacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kültürpark'ta belediyenin ev sahipliğinde İZFAŞ ve SNS Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenecek etkinliğe 800'den fazla yazar, şair, çizer ve gazeteci katılacak.

Ahmet Ümit'in onur konuğu olacağı fuar kapsamında söyleşiler, dinletiler, yarışmalar, konserler ve imza günleri gerçekleştirilecek.

"Çocuk edebiyatı" temasıyla yapılacak organizasyonda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel etkinlikler ile çocuklar için konserler, masal anlatımları, bilgi yarışması, pandomim ve illüzyon gibi etkinlikler de yer alacak.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Kitap Fuarı Ahmet Ümit 23 Nisan Çocuk İzmir Edebiyat Kültür Etkinlik Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title