Haberler

Erzurum Gençlik Merkezi'nce 'Uzay Yolculuğu Çadırı' Projesi Açıldı

Güncelleme:

Erzurum Gençlik Merkezi liderlerinin yazdığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen 'Uzay Yolculuğu Çadırı' projesinin açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Proje, Erzurum'da bulunan 20 ilçede 11 Haziran tarihine kadar devam edecek ve 7-14 yaş grubu çocuklara uzay ve bilimle ilgili bir öğrenme deneyimi sunacak.

Erzurum Gençlik Merkezi'nce "Uzay Yolculuğu Çadırı" projesinin açılışı yapıldı.

Günümüzde teknolojinin hızla ilerlemesi ve bilimle ilgili keşiflere duyulan ilgi, özellikle çocuk ve genç nesiller arasında uzaya duyulan merakın artmasına sebep oldu.

Uzay ve bilimle ilgili bir öğrenme deneyimi sunmayı ve gençlik merkezlerimizin daha fazla kişiye ulaşabilmesi amacıyla Erzurum Gençlik Merkezi liderlerinin yazmış olduğu Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen "Uzay Yolculuğu Çadırı" Projesi açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Proje Erzurum da bulunun 20 ilçede 11 Haziran tarihine kadar devam edecek. 7-14 yaş gurubu çocuklara hitap eden projede Erzurum a bağlı bütün ilçelerdeki çocuklara gösterim yapılacak.

Proje açılışında çocukların mutluluğu adeta yüzlerine vurdu. Proje koordinatörleri Erhan Tuna, Fırat Ceyhan ve Serdar Durak projenin gerekliliğinin ve Erzurum'un bu konuda yazılmış ilk ve tek projesi olduğunu gerçekten Erzurum çocuklarına yeni bir vizyon katmadaki gerekliliğine inançlarının tam olduğunu belirttiler.

Liderler ayrıca projeye tam desteklerinden ötürü Erzurum Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Aras'a, Hizmet Müdürü Zülküf Yılmaz'a ve İl Müdürü Levent Çakmur'a çocuklar adına teşekkür ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Erzurum Gençlik Çocuk Spor Etkinlik Eğitim Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title