Haberler

Güvenli Gümüşhane Projesi

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü'nün başlattığı 'Güvenli Gümüşhane' projesi kapsamında öğrencilere, 'çocuk suçları, bilişim suçları ve cinsel istismar' konulu eğitim semineri verildi.

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü'nün Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında başlattığı 'Güvenli Gümüşhane' projesi kapsamında Kanuni Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerine, 'Çocuk suçları, bilişim suçları ve cinsel istismar' konularında eğitim semineri verildi.

Seminerde konuşan Gümüşhane Emniyet Müdür Yardımcısı Yaşar Turan Çebi, herkesin dikkatli ve duyarlı olması durumunda suç ve suçlu ile mücadelenin çok daha kolay olacağını, suça meyilli insanların emellerine ulaşamayacaklarını söyledi.

Öğrencilerin çevrede olup biten olaylara karşı duyarlı olmalarını isteyen Çebi, şöyle dedi:

"Medyada dikkatsizlik ve duyarsızlık sonucu birçok olumsuz haber yer almaktadır. Bu nedenle duyarlı olmalıyız. Hiçbir olaya duyarsız kalmayalım. Polislerin sizlerin güvenliği için çalıştığını unutmayın. Suçla mücadelede sizler de birer polis gibi düşünmeli ve duyarlı olmalısınız."

Seminer sonunda toplantıya katılan öğrencilere, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yaşar Çebi ve diğer emniyet personeli ile birlikte proje kapsamında hazırlanan defter, kalem, kalemlik, broşür ve kitap ayracı dağıtıldı.

- GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA / Yerel

Eğitim Yerel Haberler

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title