Haberler

Gürsu Belediye Başkanı Yıldız'a Yapılan Silahlı Saldırı

Bursa Müftüsü Mehmet Emin Ay, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in eşi Beyhan Çelik, dün silahlı saldırıya uğrayan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın ailesine hastanede ziyarette bulundu.

Bursa Müftüsü Mehmet Emin Ay, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in eşi Beyhan Çelik, dün silahlı saldırıya uğrayan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın ailesine hastanede ziyarette bulundu.

Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen Müftü Ay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yıldız'ı hayırlı hizmetleriyle tanıdığını söyledi.

Yıldız'a acil şifalar dileyen Ay, şöyle konuştu:

"Özellikle Suriye'den göç etmek zorunda kalan kardeşlerimiz için çok büyük hizmetleri olan değerli bir insan. Dün uğradığı bu menfur saldırıdan dolayı çok üzüldük. İnsanına hizmet eden birinin muhatap olduğu muamelenin bu olmaması lazım ama şuna inanıyoruz okunan Kur'an ve yapılan dualarla başkanımıza hakikaten çok büyük bir destek var. Rabbimizden 'Şafi' ismiyle şifalar diliyoruz. Böylesi durumların yaşanmamasını gönülden arzu ediyoruz çünkü insanlara hizmet etmenin karşılığı kurşun olmamalı. Rabbim yakınlarına teselli, sabır lütfetsin. Onun da inşallah sağlıkla gözlerini açmasını bekliyoruz."

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ödünç de Yıldız'ın iyileşmesi için herkesin çok dua ettiğini belirtti.

Doktorların, Yıldız'ın sağlığına kavuşması için gerekli önem ve özeni gösterdiğini vurgulayan Ödünç, "Bekliyoruz. 'Üç gün kritik bir süreç' dediler. Ailesi, yakınları, tüm Gürsu burada. Bizim için çok acı bir durum. Başkanımız çok güçlü ve genç, bunu da aşacaktır" ifadesini kullandı.

Beyhan Çelik ise Yıldız'ın ailesine "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Bursa'nın Gürsu ilçesi Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, dün belediyede zabıta memuru olarak görev yapan Fevzi B. tarafından makamında silahla başından vurulmuştu. Olayda yaralanan Yıldız, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Bekir Yıldız Faruk Çelik Gürsu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title