Haberler

Gürsel Tekin: Türkiye 2 Gün İçinde Suriye'ye Girecek

Güncelleme:

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "Türkiye bu akşam ya da cuma günü yapacağı askeri operasyonla Suriye'ye girecek." dedi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, çok çarpıcı iddialarda bulundu. Taraf gazetesinin bugünkü sayısında yer alan habere göre Tekin, Türkiye'nin bu akşam ya da cuma günü Suriye'ye gireceğini söyledi.

"TÜRKİYE 2 GÜN İÇİNDE SURİYE'YE GİRECEK"

AK Parti ve hükümetin tehlikeli bir oyunun içinde olduğunu belirten Gürsel Tekin, en geç 2 gün içinde ordunun Suriye'ye sokulacağını iddia etti. Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü:

""Bu bilgi çok sağlam bir kaynaktan. Aynı kaynak daha önce de Süleyman Şah Türbesi'nde askerlerimizin IŞİD'in insafına terk edildiğini söylemişti. Bana verilen bilgiye göre, Türkiye bu akşam ya da yarın askeri operasyon yaparak Suriye'ye girecek. Başbakan'a sesleniyorum, Çıkın, böyle bir çılgınlık yok, o iddia yanlış deyin. Beni yalanlayın."

İşte o röportaj:

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Gürsel Tekin Türkiye Suriye Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500

Yorumlar (296)

Ülkücü:

Eğer gerçekten böyle birşey varsa, bunu açıklamanız sizi tam bir vatan haini yapar, hükümeti devirmek adına devlet sırlarını bile açıklamaktan çekinmeyecek kadar yüzsüz olmuşsunuz, eğer olurda böyle birşey olursa düşmanın tedbir almasını sağladınız ve veridiğimiz her zaiyatta askerlerin kanı akpden çok sizin elinizdedir.

271
215
yanıtYanıtla
omarmobilWeb@haberler.com:

Ancak bir ülkenin düşmanı çıkıpta askeri bir sırrı ifşa eder.chp bu ülkenin başına bir bela maalesef

231
230
yanıtYanıtla
LütfiMobil-IOS:

Ey ak parti suçsuz insanları zindanlarda tutmak tan vaz geçin yazıktır günahtır tıpkı balyoz davasından olduğu gibi görevlerini yapanları cezalandırmayın mebalı çoook büyük

108
112
yanıtYanıtla
merak bu ya:

Hayırdır, yoksa orada yeni bir türbe mi keşfettik ?

108
98
yanıtYanıtla
timesmobilWeb@haberler.com:

301 madencinin suclulari halan bulunmadi. O onunn ustune atiyor O digerinin... Nasil olsa unutulur gider. Sorunlar basimizdan askin.

102
99
yanıtYanıtla
Velhasıl kelammobilWeb@haberler.com:

Türkiye ekonomisi tamamen dışa bağlı ve sıcak para girişi ile ayakta duruyor. Türkiye değil Suriye ye savaş açmak bunu aklından bile geciremez , Suriye ye savaş açmak Rusya ya ve Çin e savaş açmaktir . Suriye hava Savunma sistemi mi anlatmaya gerek yok zaten .

72
118
yanıtYanıtla
hedef:

bu açıklamalarla dolar artsın ekonomi batsın

68
107
yanıtYanıtla
kadınmobilWeb@haberler.com:

Ekonomiden baska hicbirsey ilgilendirmiyor milleti. Millet ekonomik sikintida, uretim yok.

95
12
yanıtYanıtla
Emrah:

Ya bu adam da hiç kafa yok mu? Türkiye girecekse bunu neden çıkıp açıklıyorsun bu ülkenin düşmanımısın. Sana mı kaldı bunu açıklamak. Siz bu kafayla 1000 yıl da geçse iktidarı zor görürsünüz.

66
37
yanıtYanıtla
AliMobil-IOS:

Sayın Tekin farzedin ki girecez bunu reklam eder gibi ne diye açıklarsın ??? sixin her açıklamanız ülkemize zarar artık CHP ye bizim sülaleden oy yok bir Alevi olarsk oyum Ak Partiye

35
57
yanıtYanıtla
Tüm 296 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title