Haberler

Güngören Belediyespor'da Hedef 3 Puan

Güngören Belediyespor'da, İdari Menajer Yakup Şahintürk, Mersin İdmanyurdu Karşısında 1-0 Mağlup Olmalarına Karşın İyi Bir Futbol Sergilediklerini Kaydetti.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Güngören Belediyespor'da, idari menajer Yakup Şahintürk, Mersin İdmanyurdu karşısında 1-0 mağlup olmalarına karşın iyi bir futbol sergilediklerini kaydederek, "İyi oyunumuzu Kartalspor maçına taşırsak 3 puanı alırız" dedi.

Yakup Şahintürk, yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu karşısında iyi futbollarının karşılığını alamadıklarını belirterek, "Maçın hakkı bu değildi, ama ortaya koyduğumuz futbol, takımımızın verdiği sinyaller bizi ümitlendirdi. Önümüzde çok önemli bir Kartalspor maçı var. Bu karşılaşmayla birlikte 4 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyoruz. İyi oyunumuzu bu maça taşırsak 3 puanı alırız" diye konuştu.

Diğer yandan, Güngören Belediyespor'da, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Babacar Dialo, Kartalspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title