Haberler

Güneydoğu Anadolu Bölgesi - 23.07.2010 / Cuma

ŞANLIURFA HÜRRİYET: ÇİFTÇİLERDEN TEDAŞ’A İSYAN Çınar İlçesi’nde elektrikli su motorları ile tarlalarını sulayan çiftçiler, voltaj düşüklüğü ve kesintilere tepki göstererek TEDAŞ önünde eylem yaptı.

ŞANLIURFA

HÜRRİYET: ÇİFTÇİLERDEN TEDAŞ’A İSYAN

Çınar İlçesi’nde elektrikli su motorları ile tarlalarını sulayan çiftçiler, voltaj düşüklüğü ve kesintilere tepki göstererek TEDAŞ önünde eylem yaptı. Müdürlük bahçesinde Teknik Arıza Müdür Yardımcısı Tekin Türk ile tartışan çiftçiler, sorunlarının çözülmesi talebinde bulundu. Daha sonra kalabalık arasından seçilen 4 kişi, çiftçileri temsilen Müessese Müdürü ile görüşmeye gitti. Vecdi Direkçi, adlı çiftçi bu yıl tarlaya ekilen ürünlerin susuzluk yüzünden kuruduğunu iddia etti.

SEMBOL: YAKIŞTI MI SİZE POLİS BEYLER!

Sırrın Mahallesi’nde bir arsa sahibi ile Belediye yetkilisi arasında çıkan kavgayı önlemek isteyen Gazetemiz Muhabirlerinden Uğur Budak, çevik kuvvet polisleri tarafından tekme tokat gözaltına alındı.

ŞANLIURFA: Fırınlarda Patlıcan Mevsimi

Şanlıurfa'da ekmek fırınları yaz aylarında biber, patlıcan ve tepsi sezonuna giriyor.

YENİGÜN: AK PARTİ MERKEZ İLÇE YÖNETİMİNDEN HALPAZARI ESNAFLARINA ZİYARET

Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit başkanlığındaki AK Parti heyeti 12 Eylül tarihinde yapılacak olan referandum öncesinde çalışmalara devam ediyor. Hal pazarı esnaflarını ziyaret eden AK Parti heyeti esnaflardan 12 Eylül tarihinde yapılacak olan referandum için destek istedi. Esnaflar ise yaptıkları açıklamalarda 12 Eylül’de yapılacak olan referanduma tam destek vereceklerini belirttiler.

KİLİS

KENT: Gençler ücretsiz kamplarda doyasıya eğlendi

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nca, gençlerin öğrenim ve çalışma alanlarının dışında kalan serbest zamanlarını değerlendirmek, yurdun tarihi, kültürel ve milli değerlerini yakından tanıma fırsatı bulmaları ve bölgelerarası kültür alışverişi ile farklı kişilerle tanışma ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla bilindiği üzere 13-17 yaş grubu ücretsiz deniz kampı, 16-20 yaş grubu ücretsiz doğa kampları ile 18–24 yaş grubu doğa kampları başlatılmıştı.

KİLİSİN SESİ: İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplandı

2010 Yılı üçüncü İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı, Kilis

Vali vekili Eren Arslan başkanlığında Valilik toplantı salonunda toplandı

Kurul Başkanı Vali vekili Eren Arslan’ın başlattığı toplantıda, İlin birinci derecede istihdam sorununun azaltılması ve İŞ-KUR’a kayıtlı işsizlerin İlde ihtiyaç duyulan meslek dallarının belirlenerek bu mesleklerde eğitim verilmesi açısından önemli olduğu vurgulandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title