Haberler

Gündem Özeti / 25 Kasım 2013

ANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı başkanlığındaki 81 ilden gelen öğretmenlere, Çankaya Köşkü'nde öğle yemeği verecek.

Gül, Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şahin Bilgiç ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

(Ankara/13.30/15.30)

2- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Çözüm Sürecini Değerlendirme Komisyonu Başkanı Naci Bostancı ve beraberindeki komisyon üyeleri ile İran-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Muayyid Hüseyni Sadr ve beraberindeki heyeti, ayrı ayrı kabul edecek.

(TBMM/11.30/17.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 ilden gelen öğretmenler, Merkez Kutlama Kurulu üyeleri ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'yla Başbakanlık Yeni Bina'da bir araya gelecek.

(Ankara/12.00)

2- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Orman ve Su İşleri  Bakanı Veysel Eroğlu, Araban'da, toplu temel atma töreniyle Kilis İçme Suyu Temini Projesi'nin temel atma törenine katılacak, valiliği, belediyeyi ve partilerinin il başkanlığını ziyaret edecek. Bakan Eroğlu ayrıca Dülük Tabiat Parkı'nda incelemelerde bulunacak.

(Gaziantep/11.00/Kilis/15.00/17.00/17.30/18.00/Gaziantep/13.30)

3- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ortaköy ofisinde hat sanatçısı Azim Bedri Goki'yi kabul edecek.

(İstanbul/14.30)

4- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Standardizasyonun Küresel Ekonomiye Etkileri Sempozyumu'na, İstanbul Üniversitesinde girişimcilik eğitimi sertifika törenine ve Özel İkitelli OSB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin açılışına katılacak.

(İstanbul/10.00/13.30/15.00)

5- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Bahreyn Kralı Hamad bin İsa el-Halife ve Bahreyn Veliaht Prensi Selman bin Hamad ile bir araya gelecek. Türkiye'nin eylül ayında üye olmasının ardından ilk defa Asya İşbirliği Diyaloğu'nun toplantısına katılacak Davutoğlu, temaslarının ardından İran'a geçecek.

(Manama)

6- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Dünya Ticaret Köprüsü 2013 organizasyonu kapsamında açılış törenine katılacak.

(İstanbul/10.00)

7- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Yatırımcı İlişkileri Derneğinin düzenlediği "TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2013"ün zirve yemeği ile ödül töreninde bulunacak.

(İstanbul/19.30)

8- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Siyaset Ekonomi ve Toplum Araştırma Vakfının (SETA) düzenlediği "Milli Eğitimde Neler oluyor?" konulu panele katılacak.

(Ankara/11.00)

9- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi'nin açılışı, kurtuluş yıl dönümü, milli eğitim müdürlüğü binasının açılışı, sancağın müzedeki yerine konulması ve Keşan Hakkı Yörük Sağlık Meslek Yüksek Okulunun temelinin atılması, törenlerine katılacak.

(Edirne/10.00/11.00/11.30/12.00/14.00)

10- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir'in EXPO süreciyle ilgili değerlendirme toplantısı yapacak.

(Ankara/11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

(Şam/Halep)

2- Mısır'daki siyasi gelişmeler ve darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor.

(Kahire/İskenderiye)

3- BM ve Arap Birliği Suriye Özel Temsilcisi El-Ahdar el-İbrahimi, Cenevre-2 Konferansı'nın hazırlıkları kapsamında ABD ve Rusya dışişleri bakan yardımcılarıyla bir araya gelecek.

(Cenevre)

EKONOMİ

1- Türkiye İstatistik Kurumu kasım ayı sektörel güven endekslerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca düzenlenen Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi Çerçevesinde Sosyal Medyada İfade Özgürlüğü Çalıştayı, Ankara Plaza Otel'de yapılacak.

(Ankara/09.30)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'in 12. haftası, Beşiktaş-Torku Konyaspor ve Akhisar Belediyespor-Kardemir Karabükspor maçlarıyla tamamlanacak.

(İstanbul/20.00/Manisa/20.00)

2- PTT 1. Lig'in 14. haftasında, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi-Karşıyaka, Samsunspor-Adanaspor maçları yapılacak.

(Gaziantep/20.00/Samsun/20.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Avrupa Birliği Nabi Avcı İstanbul Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title